Siirry suoraan sisältöön

Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S22, Leppävaara: PHA222SN

Opetussuunnitelman tunnus: PHA222SN

Tutkinto:
Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Restonomi (AMK)

Laajuus:
210 op

Kesto:
3.5 vuotta (210 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2022

Opetuskieli:
englanti

Kuvaus

See the description attached.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 2023-2024 2024-2025 2025-2026 Syksy
2022
Kevät
2023
Syksy
2023
Kevät
2024
Syksy
2024
Kevät
2025
Syksy
2025
1. / 2022 2. / 2023 1. / 2023 2. / 2024 1. / 2024 2. / 2025 1. / 2025
PHA222SN-1001
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 155)

155
PHA222SN-1002
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki)

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA222SN-1003
Language and Communication Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5)

5
00506 Initial Test in Swedish 0
A9132 Serviceinriktad svenska 5
R0233 Introduction to Finnish Language and Culture 1 5
PHA222SN-1004
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki)

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
A9332 Certificate in Food Hygiene 0
A9333 Legislation on Regulating Liquor Licences 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA222SN-1005
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki)

25
PH00BO01 Business Approach and Leadership Skills 5
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA222SN-1006
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki)

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA222SN-1007
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki)

30
R0238 Project Management and Communication 5
YY00BT40 Research and Development Methods 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA222SN-1008
Opiskelijasta asiantuntijaksi

(Valitaan kaikki)

5
YY00BN52 Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen 2
YY00BN53 Ammatillinen kehittyminen 2
YY00BN54 Onnistuneelle työuralle 1
PHA222SN-1009
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 55)

55
PHA222SN-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10)

0 - 10
A9219 Current Issues and Future Trends in Hospitality Field 5
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
PHA222SN-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40)

0 - 40
A9182 Tourism Marketing 5
A9337 Discovering Tourism 5
A9346 Hotel Management 10
01473 Business Online Visibility 5
TO00BN88 Tourism Destinations Management 5
TO00BO34 Tourism Grand Tour 5
TO00BN86 Ruokamatkailu 5
PHA222SN-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35)

0 - 35
A9348 Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BN90 Tapahtumatuotannon perusteet 5
TO00BN91 Tapahtumatuotanto käytännössä 5
TO00BN87 Vastuullinen tapahtuma 5
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
PHA222SN-1013
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50)

0 - 50
Yhteensä 210 77 72 16 0 51 26 41 31 16 0 0 51 26 41 31 16 0 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
PHA222SN-1001
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 155)

155
PHA222SN-1002
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki)

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA222SN-1003
Language and Communication Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5)

5
00506 Initial Test in Swedish 0
A9132 Serviceinriktad svenska 5
R0233 Introduction to Finnish Language and Culture 1 5
PHA222SN-1004
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki)

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
A9332 Certificate in Food Hygiene 0
A9333 Legislation on Regulating Liquor Licences 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA222SN-1005
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki)

25
PH00BO01 Business Approach and Leadership Skills 5
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA222SN-1006
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki)

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA222SN-1007
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki)

30
R0238 Project Management and Communication 5
YY00BT40 Research and Development Methods 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA222SN-1008
Opiskelijasta asiantuntijaksi

(Valitaan kaikki)

5
YY00BN52 Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen 2
YY00BN53 Ammatillinen kehittyminen 2
YY00BN54 Onnistuneelle työuralle 1
PHA222SN-1009
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 55)

55
PHA222SN-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10)

0 - 10
A9219 Current Issues and Future Trends in Hospitality Field 5
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
PHA222SN-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40)

0 - 40
A9182 Tourism Marketing 5
A9337 Discovering Tourism 5
A9346 Hotel Management 10
01473 Business Online Visibility 5
TO00BN88 Tourism Destinations Management 5
TO00BO34 Tourism Grand Tour 5
TO00BN86 Ruokamatkailu 5
PHA222SN-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35)

0 - 35
A9348 Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BN90 Tapahtumatuotannon perusteet 5
TO00BN91 Tapahtumatuotanto käytännössä 5
TO00BN87 Vastuullinen tapahtuma 5
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
PHA222SN-1013
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50)

0 - 50