Siirry suoraan sisältöön

Certificate in Food HygieneLaajuus (0 op)

Opinnon tunnus: A9332

Laajuus

0 op

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.

Ilmoittautumisaika

02.07.2023 - 31.07.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea-ammattikorkeakoulu

Opetuskielet
  • Suomi
Opettaja
  • Miia Vakkuri
Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Ilmoittautumisaika

28.11.2022 - 04.12.2022

Ajoitus

17.01.2023 - 31.01.2023

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

20 - 20

Koulutus
  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Miia Vakkuri
Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät
  • PHA222SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Ilmoittautumisaika

29.11.2021 - 05.12.2021

Ajoitus

18.01.2022 - 28.02.2022

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Miia Vakkuri
Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät
  • PHA221SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty