Certificate in Food HygieneLaajuus (0 op)
Opinnon tunnus: A9332
Laajuus
0 op
Osaamistavoitteet
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.
Ilmoittautumisaika
02.07.2023 - 31.07.2023
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Osaamistavoitteet
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Ilmoittautumisaika
28.11.2022 - 04.12.2022
Ajoitus
17.01.2023 - 31.01.2023
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 20
Koulutus
- Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Ryhmät
-
PHA222SNDegree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S22, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Ilmoittautumisaika
29.11.2021 - 05.12.2021
Ajoitus
18.01.2022 - 28.02.2022
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Ryhmät
-
PHA221SNDegree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty