Siirry suoraan sisältöön

Current Issues and Future Trends in Hospitality FieldLaajuus (5 op)

Opinnon tunnus: A9219

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services

Ilmoittautumisaika

23.05.2022 - 29.05.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 16.11.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettaja
  • Heidi Vähänikkilä
  • Sirkka Antinluoma
Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät
  • PHA221SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
  • CCM222SY
    Complementary competence (bachelor’s studies), S22, Services

Osaamistavoitteet

The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services

Kansainvälisyys toteutuksella

international material
global subjects

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade