Ravitsemus hyvinvoinnin tukena (5op)
Toteutuksen tunnus: G8291-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.04.2019 - 07.04.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.05.2019 - 31.08.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Otaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- kuvata ruuansulatusjärjestelmän perustoiminnot ja niiden säätelyn sekä fyysisen aktiivisuuden vaikutukset ravitsemukseen
- kuvata ja tunnistaa ravitsemuksen merkityksen eri-ikäisten ihmisten hyvinvoinnille
- arvioida asiakkaan kehon koostumusta ja tukea asiakkaan hyvinvointia edistäviä ravintotottumuksia
- suunnitella asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä fyysisen aktiivisuuden ja ravitsemuksen huomioivia toimintatapoja
Toteutustapa
Opintokokonaisuuden voi suorittaa kokonaan verkossa. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella soveltavan fysiologian (ravitsemusfysiologia) osalta, mutta kontaktiluennot eivät ole pakollisia.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
OPTIMA-alustalla ohjeet opintojaksoon liittyen.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Koko opintojakson voi suorittaa verkko-opintoina. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella ravitsemusfysiologian osalta.
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op = 132 h oppilaan työtä.
Sisältö ja sen jaksotus
OPTIMA -alustalla ilmoitetaan opintokokonaisuuteen hyväksytyille.
Lisätiedot
Opinnot sisältävät sovellettua fysiologiaa. Opintoja suositellaan niille, joilla on hyvä perusfysiologian ymmärrys.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty