Ravitsemus hyvinvoinnin tukena (5 op)
Toteutuksen tunnus: G8291-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
01.04.2019 - 07.04.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
01.05.2019 - 31.08.2019
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Otaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- kuvata ruuansulatusjärjestelmän perustoiminnot ja niiden säätelyn sekä fyysisen aktiivisuuden vaikutukset ravitsemukseen
- kuvata ja tunnistaa ravitsemuksen merkityksen eri-ikäisten ihmisten hyvinvoinnille
- arvioida asiakkaan kehon koostumusta ja tukea asiakkaan hyvinvointia edistäviä ravintotottumuksia
- suunnitella asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä fyysisen aktiivisuuden ja ravitsemuksen huomioivia toimintatapoja
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
OPTIMA-alustalla ohjeet opintojaksoon liittyen.
Toteutustapa
Opintokokonaisuuden voi suorittaa kokonaan verkossa. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella soveltavan fysiologian (ravitsemusfysiologia) osalta, mutta kontaktiluennot eivät ole pakollisia.
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Koko opintojakson voi suorittaa verkko-opintoina. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella ravitsemusfysiologian osalta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op = 132 h oppilaan työtä.
Sisältö ja sen jaksotus
OPTIMA -alustalla ilmoitetaan opintokokonaisuuteen hyväksytyille.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Lisätiedot
Opinnot sisältävät sovellettua fysiologiaa. Opintoja suositellaan niille, joilla on hyvä perusfysiologian ymmärrys.