Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 18.05.2026 - 24.05.2026
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 01.08.2026 - 30.10.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
- Opettajat
- Susanna Ahonen
- Vastuuopettaja
- Petri Vähäkangas
- Ryhmät
-
TOP226SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
-
CCM226SYComplementary competence (bachelor’s studies in English), S26, Services
- Opintojakso
- TO00BX21
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä
Arviointiasteikko
H-5