Siirry suoraan sisältöön

Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5 op)

Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.05.2026 - 24.05.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.08.2026 - 30.10.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettajat
Susanna Ahonen
Petri Vähäkangas
Vastuuopettaja
Petri Vähäkangas
Ryhmät
TOP226SY
Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
CCM226SY
Complementary competence (bachelor’s studies in English), S26, Services
Opintojakso
TO00BX21

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun