Siirry suoraan sisältöön

Certificate in Food Hygiene (0 op)

Toteutuksen tunnus: A9332-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
28.11.2022 - 04.12.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.01.2023 - 31.01.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
0 op
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 20
Koulutus
Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Ryhmät
PHA222SN
Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S22, Leppävaara
Opintojakso
A9332

Tavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun