Siirry suoraan sisältöön

Certificate in Food Hygiene (0 op)

Toteutuksen tunnus: A9332-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

28.11.2022 - 04.12.2022

Ajoitus

17.01.2023 - 31.01.2023

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 20

Koulutus

  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Miia Vakkuri

Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät

  • PHA222SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty