Siirry suoraan sisältöön

Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S20, Palvelualat: TOP220SY

Opetussuunnitelman tunnus: TOP220SY

Kesto:
1 vuotta (60 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2020

Opetuskieli:
suomi

Kuvaus

Opetussuunnitelman kuvaus on liitteenä.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2020-2021 Syksy
2020
Kevät
2021
1. / 2020 2. / 2021
TOP220SY-1000
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP220SY-1001
ENTREPRENEURIAL PROJECTS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9494 Individual Development Project in the Hospitality Field 5
A9495 Development Project in a Team in the Hospitality Field 5
A9496 Innovation Project 5
TOP220SY-1002
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9348 Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BN90 Tapahtumatuotannon perusteet 5
TO00BN91 Tapahtumatuotanto käytännössä 5
TO00BN87 Vastuullinen tapahtuma 5
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TOP220SY-1003
RUOKAPALVELUIDEN UUDISTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9219 Current Issues and Future Trends in Hospitality Field 5
A9220 Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
A9222 Terveyttä ruoasta 5
A9223 Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
TO00BN16 Villiyrttien käyttö elämystaloudessa 5
TOP220SY-1004
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9182 Tourism Marketing 5
A9337 Discovering Tourism 5
A9346 Hotel Management 10
01473 Business Online Visibility 5
TO00BN86 Ruokamatkailu 5
TO00BN88 Tourism Destinations Management 5
TO00BO34 Tourism Grand Tour 5
TP00BR31 International trade fair 10
TP00BT34 Design Thinking Sprint on European Islands 5
TOP220SY-1014
VALMENTAVA ESIMIES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BN59 Työyhteisön johtaminen 10
TO00BN60 Palvelutuotannon esimiestyö 5
TOP220SY-1009
KAUNEUDENHOITOALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45)

0 - 45
TO00BN76 Liiketoiminnan jatkuvuus 5
TOP220SY-1010
KOSMETIIKKATUOTE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0393 Kosmetiikkalaboratorio 5
R0394 Kosmetiikkabrändi 10
TOP220SY-1011
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0395 Raaka-ainetietous 10
R0396 Ideasta tuotteeksi 5
TOP220SY-1012
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0397 Kosmetiikan ravintolisät 5
R0398 Valmentava esimiestyö 5
R0399 Kosmetiikka tänään 5
TOP220SY-1005
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP220SY-1015
YRITYSTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00BN71 Työterveys, -turvallisuus ja laatu 10
TOP220SY-1016
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN73 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 10
TO00BN72 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00BN74 Rikoksentorjunta 5
TOP220SY-1017
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN75 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00BN77 Ympäristöriskien hallinta 5
TOP220SY-1013
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15)

0 - 15
TO00BS57 Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet 5
TP00BR72 Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely 5
Yhteensä 60 260 215 45 215 45

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Opintotyypit

1. Perusopinnot
Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet
2. Ammattiopinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

3. Vapaasti valittavat opinnot
Individual Development Project in the Hospitality Field
Development Project in a Team in the Hospitality Field
Innovation Project
Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi
Tapahtumaturvallisuus
Tapahtumatuotannon perusteet
Tapahtumatuotanto käytännössä
Vastuullinen tapahtuma
Tapahtumamuotoilu
Current Issues and Future Trends in Hospitality Field
Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi
Ruoka- ja juomakulttuuri
Terveyttä ruoasta
Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen
Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus
Elämyksellinen juomamaailma
Villiyrttien käyttö elämystaloudessa
Tourism Marketing
Discovering Tourism
Hotel Management
Business Online Visibility
Ruokamatkailu
Tourism Destinations Management
Tourism Grand Tour
International trade fair
Design Thinking Sprint on European Islands
Työyhteisön johtaminen
Palvelutuotannon esimiestyö
Liiketoiminnan jatkuvuus
Kosmetiikkalaboratorio
Kosmetiikkabrändi
Raaka-ainetietous
Ideasta tuotteeksi
Kosmetiikan ravintolisät
Valmentava esimiestyö
Kosmetiikka tänään
Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta
Työterveys, -turvallisuus ja laatu
Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen
Kansainvälinen turvallisuus
Rikoksentorjunta
Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen
Ympäristöriskien hallinta
Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet
Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely
4. Harjoittelu

Ei liitettyjä opintojaksoja

5. Opinnäytetyö

Ei liitettyjä opintojaksoja

Luokittelemattomat

Moduulin tyyppi

1. Ydinosaaminen

Ei liitettyjä opintojaksoja

2. Täydentävä osaaminen
Individual Development Project in the Hospitality Field
Development Project in a Team in the Hospitality Field
Innovation Project
Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi
Tapahtumaturvallisuus
Tapahtumatuotannon perusteet
Tapahtumatuotanto käytännössä
Vastuullinen tapahtuma
Tapahtumamuotoilu
Current Issues and Future Trends in Hospitality Field
Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi
Ruoka- ja juomakulttuuri
Terveyttä ruoasta
Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen
Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus
Elämyksellinen juomamaailma
Villiyrttien käyttö elämystaloudessa
Tourism Marketing
Discovering Tourism
Hotel Management
Business Online Visibility
Ruokamatkailu
Tourism Destinations Management
Tourism Grand Tour
International trade fair
Design Thinking Sprint on European Islands
Työyhteisön johtaminen
Palvelutuotannon esimiestyö
Liiketoiminnan jatkuvuus
Kosmetiikkalaboratorio
Kosmetiikkabrändi
Raaka-ainetietous
Ideasta tuotteeksi
Kosmetiikan ravintolisät
Valmentava esimiestyö
Kosmetiikka tänään
Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta
Työterveys, -turvallisuus ja laatu
Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen
Kansainvälinen turvallisuus
Rikoksentorjunta
Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen
Ympäristöriskien hallinta
Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet
Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely
Luokittelemattomat

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
TOP220SY-1000
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP220SY-1001
ENTREPRENEURIAL PROJECTS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9494 Individual Development Project in the Hospitality Field 5
A9495 Development Project in a Team in the Hospitality Field 5
A9496 Innovation Project 5
TOP220SY-1002
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9348 Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BN90 Tapahtumatuotannon perusteet 5
TO00BN91 Tapahtumatuotanto käytännössä 5
TO00BN87 Vastuullinen tapahtuma 5
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TOP220SY-1003
RUOKAPALVELUIDEN UUDISTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9219 Current Issues and Future Trends in Hospitality Field 5
A9220 Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
A9222 Terveyttä ruoasta 5
A9223 Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
TO00BN16 Villiyrttien käyttö elämystaloudessa 5
TOP220SY-1004
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9182 Tourism Marketing 5
A9337 Discovering Tourism 5
A9346 Hotel Management 10
01473 Business Online Visibility 5
TO00BN86 Ruokamatkailu 5
TO00BN88 Tourism Destinations Management 5
TO00BO34 Tourism Grand Tour 5
TP00BR31 International trade fair 10
TP00BT34 Design Thinking Sprint on European Islands 5
TOP220SY-1014
VALMENTAVA ESIMIES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BN59 Työyhteisön johtaminen 10
TO00BN60 Palvelutuotannon esimiestyö 5
TOP220SY-1009
KAUNEUDENHOITOALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45)

0 - 45
TO00BN76 Liiketoiminnan jatkuvuus 5
TOP220SY-1010
KOSMETIIKKATUOTE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0393 Kosmetiikkalaboratorio 5
R0394 Kosmetiikkabrändi 10
TOP220SY-1011
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0395 Raaka-ainetietous 10
R0396 Ideasta tuotteeksi 5
TOP220SY-1012
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0397 Kosmetiikan ravintolisät 5
R0398 Valmentava esimiestyö 5
R0399 Kosmetiikka tänään 5
TOP220SY-1005
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP220SY-1015
YRITYSTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00BN71 Työterveys, -turvallisuus ja laatu 10
TOP220SY-1016
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN73 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 10
TO00BN72 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00BN74 Rikoksentorjunta 5
TOP220SY-1017
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN75 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00BN77 Ympäristöriskien hallinta 5
TOP220SY-1013
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15)

0 - 15
TO00BS57 Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet 5
TP00BR72 Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely 5