Tapahtumatuotannon perusteetLaajuus (5 op)
Opinnon tunnus: ML00BW56
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- määritellä ammattimaisesti tuotetun tapahtuman ominaispiirteet
- kuvata tapahtumatuotannon keskeiset käsitteet ja perusprosessin
- mitoittaa oikein tapahtuman järjestämisen kriittiset resurssit (aika-, henkilöstö- ja taloudelliset resurssit)
- viestiä asianmukaisesti: mallintaa tuotanto- ja viestintäsuunnitelman ja raportoida ammattimaisesti sekä tuotantotiimille että sidosryhmille
Lisätiedot
Opintojakso on pakollinen matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoille, jotka aloittavat koulutuksen keväällä 2023 tai myöhemmin. Tätä aiemmin aloittanut opiskelija voi valita opinnon vapaasti valittavana opintona.
Opinnon tavoitteena olevan osaamisen arvioinnissa käytetään Laurean yhteisten arviointikriteereiden vaativuustasoa 1.