Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumatuotannon perusteet (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BW56-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.11.2025 - 30.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.01.2026 - 31.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 45
Koulutus
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Marjaana Salomaa
Kaija Meriläinen
Vastuuopettaja
Kaija Meriläinen
Ryhmät
PRA225SN
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S25, Leppävaara
Opintojakso
ML00BW56

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- määritellä ammattimaisesti tuotetun tapahtuman ominaispiirteet
- kuvata tapahtumatuotannon keskeiset käsitteet ja perusprosessin
- mitoittaa oikein tapahtuman järjestämisen kriittiset resurssit (aika-, henkilöstö- ja taloudelliset resurssit)
- viestiä asianmukaisesti: mallintaa tuotanto- ja viestintäsuunnitelman ja raportoida ammattimaisesti sekä tuotantotiimille että sidosryhmille

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun