Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, K24, Leppävaara: PHA224KN3
Opetussuunnitelman tunnus: PHA224KN2
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Kevät 2024
- Opetuskieli
- englanti
Kuvaus
See the description attached.
                    
Opetussuunnitelmaan kuuluu seuraavat liitteet:
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | 2. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| PHA224KN2-1011 | 
                           CORE COMPETENCE
                         (Valitaan opintopisteitä: 160 ) | 160 | ||||||||||||||||||
| PHA224KN2-1030 | 
                           HOSPITALITY MANAGEMENT
                         (Valitaan kaikki ) | 40 | ||||||||||||||||||
| PH00BN93 | Hospitality Management and Customer Understanding | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||
| PH00BN94 | Customer Experience | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN95 | Transformational Professional | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN96 | BarLaurea II | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| R0234 | Professional Communication Skills | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||
| PHA224KN2-1031 | 
                           Language and Communication Skills
                         (Valitaan opintopisteitä: 5 ) | 5 | ||||||||||||||||||
| YY00BZ26 | Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 | ||||||||||||||||||
| ML00BY86 | Serviceinriktad svenska | 5 | ||||||||||||||||||
| R0233 | Introduction to Finnish Language and Culture 1 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA224KN2-1032 | 
                           SERVICE DESIGN
                         (Valitaan kaikki ) | 30 | ||||||||||||||||||
| PH00BN97 | The World of Design Thinking | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| ML00BZ27 | Hygieniapassi | 0 | ||||||||||||||||||
| ML00BZ28 | Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset | 0 | ||||||||||||||||||
| PH00BN98 | BarLaurea I | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN99 | Service Design in Practice | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BO00 | Ecosystem Building | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA224KN2-1033 | 
                           LEADERSHIP AND BUSINESS
                         (Valitaan kaikki ) | 30 | ||||||||||||||||||
| PH00CA40 | Business Approach and Leadership Skills | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BO02 | Leadership and Business Mindset | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BO03 | Business Pro Mindset in Hospitality Management | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA224KN2-1034 | 
                           EXPERT IN A WORK COMMUNITY
                         (Valitaan kaikki ) | 30 | ||||||||||||||||||
| B0233 | Placement 1 | 15 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| R0245 | Placement 2 | 15 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA224KN2-1041 | 
                           EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION
                         (Valitaan kaikki ) | 25 | ||||||||||||||||||
| YY00BW73 | Project Management and Communication | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||
| YY00CA30 | Methods for Research-based Development Work | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| A9286 | Bachelor's Thesis | 15 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||
| PHA224KN2-1035 | 
                           Opiskelijasta asiantuntijaksi
                         (Valitaan kaikki ) | 5 | ||||||||||||||||||
| YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||
| YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||
| YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA224KN2-1036 | 
                           COMPLEMENTARY COMPETENCE
                         (Valitaan opintopisteitä: 50 ) | 50 | ||||||||||||||||||
| PHA224KN2-1037 | 
                           INNOVATING FOOD SERVICES
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | ||||||||||||||||||
| TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | ||||||||||||||||||
| A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX21 | Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys | 5 | ||||||||||||||||||
| PHA224KN2-1038 | 
                           TOURISM SERVICE DEVELOPER
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 ) | 0 - 40 | ||||||||||||||||||
| TO00BX31 | Majoitusliiketoiminnan johtaminen | 10 | ||||||||||||||||||
| TO00BX32 | Matkailumarkkinointi | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX33 | Special interest -matkailu | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX34 | Matkailun tiekartta tulevaisuuteen | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX05 | Liiketoiminta matkailukohteessa | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX35 | Kansainvälinen matkailuprojekti | 5 - 10 | ||||||||||||||||||
| PHA224KN2-1039 | 
                           PRODUCER OF EVENT SERVICES
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 ) | 0 - 35 | ||||||||||||||||||
| TO00BX18 | Tapahtumaprojekti | 10 | ||||||||||||||||||
| TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX27 | Vastuullisuus tapahtumamatkailussa | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BU89 | Trendit ja tapahtumien tulevaisuus | 5 | ||||||||||||||||||
| A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX26 | Business events (BE) elämyksenä | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BX28 | Tapahtumatuotannon erityisalat | 5 | ||||||||||||||||||
| PHA224KN2-1040 | 
                           OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 ) | 0 - 50 | ||||||||||||||||||
| Yhteensä | 210 | 16 | 62 | 51 | 31 | 16 | 21 | 41 | 26 | 25 | 23.5 | 7.5 | 16 | 21 | 41 | 26 | 25 | 23.5 | 7.5 | 
Opintotyypit
Moduulin tyyppi
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| PHA224KN2-1011 | 
                                    CORE COMPETENCE
                                 (Valitaan opintopisteitä: 160 ) | 160 | 
| PHA224KN2-1030 | 
                                    HOSPITALITY MANAGEMENT
                                 (Valitaan kaikki ) | 40 | 
| PH00BN93 | Hospitality Management and Customer Understanding | 10 | 
| PH00BN94 | Customer Experience | 10 | 
| PH00BN95 | Transformational Professional | 5 | 
| PH00BN96 | BarLaurea II | 5 | 
| R0234 | Professional Communication Skills | 5 | 
| PHA224KN2-1031 | 
                                    Language and Communication Skills
                                 (Valitaan opintopisteitä: 5 ) | 5 | 
| YY00BZ26 | Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 | 
| ML00BY86 | Serviceinriktad svenska | 5 | 
| R0233 | Introduction to Finnish Language and Culture 1 | 5 | 
| PHA224KN2-1032 | 
                                    SERVICE DESIGN
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| PH00BN97 | The World of Design Thinking | 5 | 
| ML00BZ27 | Hygieniapassi | 0 | 
| ML00BZ28 | Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset | 0 | 
| PH00BN98 | BarLaurea I | 5 | 
| PH00BN99 | Service Design in Practice | 10 | 
| PH00BO00 | Ecosystem Building | 10 | 
| PHA224KN2-1033 | 
                                    LEADERSHIP AND BUSINESS
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| PH00CA40 | Business Approach and Leadership Skills | 10 | 
| PH00BO02 | Leadership and Business Mindset | 10 | 
| PH00BO03 | Business Pro Mindset in Hospitality Management | 10 | 
| PHA224KN2-1034 | 
                                    EXPERT IN A WORK COMMUNITY
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| B0233 | Placement 1 | 15 | 
| R0245 | Placement 2 | 15 | 
| PHA224KN2-1041 | 
                                    EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION
                                 (Valitaan kaikki ) | 25 | 
| YY00BW73 | Project Management and Communication | 5 | 
| YY00CA30 | Methods for Research-based Development Work | 5 | 
| A9286 | Bachelor's Thesis | 15 | 
| PHA224KN2-1035 | 
                                    Opiskelijasta asiantuntijaksi
                                 (Valitaan kaikki ) | 5 | 
| YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 | 
| YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 | 
| YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 | 
| PHA224KN2-1036 | 
                                    COMPLEMENTARY COMPETENCE
                                 (Valitaan opintopisteitä: 50 ) | 50 | 
| PHA224KN2-1037 | 
                                    INNOVATING FOOD SERVICES
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | 
| TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | 
| A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 | 
| TO00BX21 | Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys | 5 | 
| PHA224KN2-1038 | 
                                    TOURISM SERVICE DEVELOPER
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 ) | 0 - 40 | 
| TO00BX31 | Majoitusliiketoiminnan johtaminen | 10 | 
| TO00BX32 | Matkailumarkkinointi | 5 | 
| TO00BX33 | Special interest -matkailu | 5 | 
| TO00BX34 | Matkailun tiekartta tulevaisuuteen | 5 | 
| TO00BX05 | Liiketoiminta matkailukohteessa | 5 | 
| TO00BX35 | Kansainvälinen matkailuprojekti | 5 - 10 | 
| PHA224KN2-1039 | 
                                    PRODUCER OF EVENT SERVICES
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 ) | 0 - 35 | 
| TO00BX18 | Tapahtumaprojekti | 10 | 
| TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | 
| TO00BX27 | Vastuullisuus tapahtumamatkailussa | 5 | 
| TO00BU89 | Trendit ja tapahtumien tulevaisuus | 5 | 
| A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | 
| TO00BX26 | Business events (BE) elämyksenä | 5 | 
| TO00BX28 | Tapahtumatuotannon erityisalat | 5 | 
| PHA224KN2-1040 | 
                                    OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 ) | 0 - 50 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
