Siirry suoraan sisältöön

Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, K24, Leppävaara: PHA224KN2

Opetussuunnitelman tunnus: PHA224KN2

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Kevät 2024
Opetuskieli
englanti

Kuvaus

See the description attached.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 2025-2026 2026-2027 Kevät 2024 Syksy 2024 Kevät 2025 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 2. / 2024 1. / 2024 2. / 2025 1. / 2025 2. / 2026 1. / 2026 2. / 2027
PHA224KN2-1011
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 160)

160
PHA224KN2-1030
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA224KN2-1031
Language and Communication Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5)

5
YY00BZ26 Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti 0
ML00BY86 Serviceinriktad svenska 5
R0233 Introduction to Finnish Language and Culture 1 5
PHA224KN2-1032
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki )

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
ML00BZ27 Hygieniapassi 0
ML00BZ28 Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA224KN2-1033
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki )

30
PH00CA40 Business Approach and Leadership Skills 10
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA224KN2-1034
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki )

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA224KN2-1041
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki )

25
YY00BW73 Project Management and Communication 5
YY00CA30 Methods for Research-based Development Work 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA224KN2-1035
Opiskelijasta asiantuntijaksi

(Valitaan kaikki )

5
YY00BN52 Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen 2
YY00BN53 Ammatillinen kehittyminen 2
YY00BN54 Onnistuneelle työuralle 1
PHA224KN2-1036
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 50)

50
PHA224KN2-1037
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10)

0 - 10
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
PHA224KN2-1038
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40)

0 - 40
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
PHA224KN2-1039
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35)

0 - 35
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
PHA224KN2-1040
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50)

0 - 50
Yhteensä 210 16 62 51 31 16 21 41 26 25 23.5 7.5 16 21 41 26 25 23.5 7.5

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
PHA224KN2-1011
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 160 )

160
PHA224KN2-1030
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA224KN2-1031
Language and Communication Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5 )

5
YY00BZ26 Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti 0
ML00BY86 Serviceinriktad svenska 5
R0233 Introduction to Finnish Language and Culture 1 5
PHA224KN2-1032
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki )

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
ML00BZ27 Hygieniapassi 0
ML00BZ28 Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA224KN2-1033
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki )

30
PH00CA40 Business Approach and Leadership Skills 10
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA224KN2-1034
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki )

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA224KN2-1041
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki )

25
YY00BW73 Project Management and Communication 5
YY00CA30 Methods for Research-based Development Work 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA224KN2-1035
Opiskelijasta asiantuntijaksi

(Valitaan kaikki )

5
YY00BN52 Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen 2
YY00BN53 Ammatillinen kehittyminen 2
YY00BN54 Onnistuneelle työuralle 1
PHA224KN2-1036
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 50 )

50
PHA224KN2-1037
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
PHA224KN2-1038
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 )

0 - 40
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
PHA224KN2-1039
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 )

0 - 35
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
PHA224KN2-1040
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 )

0 - 50
Siirry alkuun