Usage of wild herbs in the experince economy (5 cr)
Code: TO00BN16-3001
General information
- Enrollment
-
01.04.2019 - 07.04.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.05.2019 - 31.08.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 5 - 30
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Learning outcomes
The student is able to
- recognize different wild herbs and be able to present information about these
- promote different ways to use wild herbs in the experience economy
- be able to implement marketing using wild herbs
- market and sell wild herb products to different experience consepts and to be able to execute different styles of wild herb recepies.
Location and time
Lähitapaamiset toteutetaan Leppävaaran kampuksella. Myös vierailuja lähiluontoon ja elintarviketuottajille.
Tunnit:
20.8. klo 9-15 / Villiyrttien perustieto
21.8. klo 9-15 / Villiyrttien keräys ja tunnistus
22.8. klo 9-15 / Villiyrttien hyöty markkinoinnissa
27.8. klo 9-15 / Villiyrtit juomissa
28.8. klo 9-15 / Kokkaus villiyrteillä
Optiman työtila käytössä 13.8. jossa tarkka aikataulu.
Materials
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson Optima-työtilassa.
Teaching methods
Kesäopintokurssina, tiiviskurssi, toteutetaan elokuussa.
Opintojakso toteutetaan lähitapaamisina. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan. Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.
Employer connections
Jaksolla tehdään ryhmissä työelämän palveluja koskeva havainnointitutkimus.
Exam schedules
Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa toukokuussa.
International connections
-
Completion alternatives
Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.
Student workload
Yhteensä 133,5 tuntia.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen tällä 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.
Assessment criteria, approved/failed
Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Villiyrttitiedon perusteet ja yrttien tunnistus -tehtävä (yksilötehtävä): arviointi hyv/hyl (H/0)
2. Projekti: Villiyrttien käyttö tietyssä ravintola/juoma/elintarvikekonseptissa -projekti (tiimitehtävä): arviointi T1 - K5 (80 %)
Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Content scheduling
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•Tunnistaa villiyrtit ja soveltaa niiden käyttöön liittyvää tietoa
•Esitellä erilaisia villiyrttien kaupallisia käyttömalleja elintarvike -ja elämystaloudessa
• Osata hyödyntää markkinointia villiyrttien ja niistä tehtyjen tuotteiden hyväksi osana erilaisia konsepteja
• Ideoida, suunnitella ja kehittää villiyrttien käyttöä tietyssä ravintola/juoma/elintarvikekonseptissa osana elämystaloutta
Evaluation scale
H-5