Food and Food Services Safety (5 cr)
Code: R0382-3003
General information
- Enrollment
-
18.11.2019 - 01.12.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
09.03.2020 - 29.05.2020
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- RDI proportion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea common
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Learning outcomes
The student is able to
- apply knowledge of legislation related to food and food services
- describe the effects of microbiological, chemical and other risks related to food production
- amend corrective actions to company's quality control system and processes
Location and time
[Kenttä ei ole Laureassa käytössä]Opintojakso alkaa viikolla 11 ja päättyy viikolla
Materials
-
Teaching methods
The implementation plan is available in Finnish.
Employer connections
Opintojaksolla toteutetaan tutkimuksellinen kirkoitusprojekti liityen elintarviketurvallisuuteen.
Exam schedules
-
International connections
-
Completion alternatives
-
Student workload
Opintojaksolla on neljä tehtävää ja kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä.
Opiskelijan työmäärän jakautuminen opintojaksolla, arvio on tunteina
Käsitteenmäärittely- tehtävä, 5h
Osaamisloki, 5h
Essee, 85h
Skenaario- kortti, 20h
Muu perehtyminen opintojakson materiaaleihin, 15h
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.
Content scheduling
Opintojakso etenee moduleittain, Canvas-työtilassa olevan aikataulun mukaan.
Qualifications
Competence in food service and hygiene included in the compulsory studies of the Bachelor's degree in Hospitality Management program, or equivalent competence.
Further information
-