Siirry suoraan sisältöön

Brändin johtaminen ja kehittäminen (10 op)

Toteutuksen tunnus: R0287-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
25.11.2019 - 05.01.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2020 - 03.03.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Laurea Tikkurila
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 20
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Opettajat
Elina Wainio
Vastuuopettaja
Elina Wainio
Opintojakso
R0287

Tavoitteet

The student is able to
- utilize different methods of marketing research in analyzing business
- measure brand development activities
- utilize information in brand development

Aika ja paikka

Laurea Tikkurila

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Projektin alussa päätetään oppimateriaalista, jota käydään läpi lukupiireissä projektin aikana.

Toteutustapa

Lähiohjaus &-opetus; projektityö
Projektissa tutustumme kokonaisvaltaisesti brändiin ja sen strategiseen merkitykseen yritykselle.
Opintojakson tavoitteena on, että opiskelija
•Ymmärtää Brändin Strategisen merkityksen
•Ymmärtää brändin sosiaalisen potentiaalin
•Ymmärtää miten brändiä rakennetaan kokonaisvaltaisesti

Projektityönä toteutetaan yritystoimeksiantona brändin rakentaminen yhteiskehittämisen hengessä, keskittyen paljolti sosiaaliseen mediaan.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Yritystoimeksianto/ projektityö
Toimeksiantona rakennetaan brandia vastaperustetulle pukeutumisalanverkkokauppaa harjoittavalle yritykselle.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Aikataulu
15.01.2020 09.00 - 11.45 B402 (40 henkilöä)
29.01.2020 09.00 - 11.45 B401 (40 henkilöä)
04.02.2020 09.00 - 11.45 B401 (40 henkilöä)
11.02.2020 09.00 - 11.45 B407 (40 henkilöä)
18.02.2020 09.00 - 11.45 B401 (40 henkilöä)
25.02.2020 09.00 - 11.45 B401 (40 henkilöä)
03.03.2020 09.00 - 11.45 B401 (40 henkilöä)

Sisältö ja sen jaksotus

Sisällön muodostaa brändi; siihen perehdytään teorian ja käytännön projektityöskentelyn avulla.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun