Ravitsemispalvelut (5op)
Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 13.05.2019 - 26.05.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2019 - 31.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Laurea-ammattikorkeakoulu
- Toimipiste
- Laurea Yhteinen
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 35
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
                    
Toteutustapa
Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta ke 11.12. klo 15 - 16 on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.
Viestintä opintojaksolla tapahtuu Teamsissa ja Zoom-tapaamisissa.
                    
Aika ja paikka
Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 51, 21.10. - 20.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
                    
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Oppimateriaali ja kirjallisuus saatavuustietoineen ja kirjastolinkkeineen kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.
                    
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
-
                    
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
-
                    
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Toteutus alkaa 21.10..
Toteutus päättyy 31.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLKSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN TEAMSISSA ETUKÄTEEN.
Tehtävien palautuspäivät Pakissa olevan aikataulun mukaan.
                    
Kansainvälisyys toteutuksella
Ei ole tällä opintojaksolla.
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja ryhmäpäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.
                    
Arviointiasteikko
H-5
                    
