Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.10.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Yhteinen
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 35
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Opintojakso
ML00BJ51

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Toteutustapa

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta ke 11.12. klo 15 - 16 on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.
Viestintä opintojaksolla tapahtuu Teamsissa ja Zoom-tapaamisissa.

Aika ja paikka

Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 51, 21.10. - 20.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali ja kirjallisuus saatavuustietoineen ja kirjastolinkkeineen kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Toteutus alkaa 21.10..
Toteutus päättyy 31.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLKSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN TEAMSISSA ETUKÄTEEN.
Tehtävien palautuspäivät Pakissa olevan aikataulun mukaan.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei ole tällä opintojaksolla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja ryhmäpäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun