Food Services (5 cr)
Code: ML00BJ51-3002
General information
- Enrollment
-
13.05.2019 - 26.05.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
21.10.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- RDI proportion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea common
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 35
- Degree programmes
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Learning outcomes
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
Location and time
Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 51, 21.10. - 20.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Materials
Oppimateriaali ja kirjallisuus saatavuustietoineen ja kirjastolinkkeineen kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.
Teaching methods
Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta ke 11.12. klo 15 - 16 on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.
Viestintä opintojaksolla tapahtuu Teamsissa ja Zoom-tapaamisissa.
Employer connections
-
Exam schedules
Toteutus alkaa 21.10..
Toteutus päättyy 31.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLKSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN TEAMSISSA ETUKÄTEEN.
Tehtävien palautuspäivät Pakissa olevan aikataulun mukaan.
International connections
Ei ole tällä opintojaksolla.
Completion alternatives
-
Student workload
Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja ryhmäpäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.
Evaluation scale
H-5