Food Services (5cr)
Code: ML00BJ51-3002
General information
- Enrollment
- 13.05.2019 - 26.05.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 21.10.2019 - 31.12.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- RDI proportion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea common
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 35
- Degree programmes
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Learning outcomes
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
Teaching methods
Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta ke 11.12. klo 15 - 16 on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.
Viestintä opintojaksolla tapahtuu Teamsissa ja Zoom-tapaamisissa.
Time and location
Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 51, 21.10. - 20.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Learning materials and recommended literature
Oppimateriaali ja kirjallisuus saatavuustietoineen ja kirjastolinkkeineen kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.
Alternative completion methods of implementation
-
Co-operation with working life and/or RDI
-
Important dates
Toteutus alkaa 21.10..
Toteutus päättyy 31.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLKSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN TEAMSISSA ETUKÄTEEN.
Tehtävien palautuspäivät Pakissa olevan aikataulun mukaan.
Forms of internationality
Ei ole tällä opintojaksolla.
Student workload
Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja ryhmäpäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.
Evaluation scale
H-5