Nutrition as Support for Wellbeing (5 cr)
Code: G8291-3002
General information
- Enrollment
-
26.11.2018 - 09.12.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
07.01.2019 - 21.06.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Otaniemi
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Learning outcomes
The student is able to
- describe the basic functions of the digestive system and its regulation and the effect of physical activity on nutrition
- describe and recognise the significance of nutrition for the wellbeing of people in different ages
- evaluate the client’s body composition and support dietary habits that promote a client's wellbeing
- design approaches that take physical activity and nutrition into account and promote the client's overall wellbeing.
Location and time
Opinnot alkavat 7.1.2019. Kontaktiopetuksen osalta opetus toteutetaan Otaniemen kampuksella 17.1.2019 alkaen. Muut kontaktiluennot 24.1.2019, 6.2.2019 ja 11.2.2019.
Materials
OPTIMA-alustalla ohjeet opintojaksoon liittyen.
Teaching methods
Opintokokonaisuuden voi suorittaa kokonaan verkossa. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella soveltavan fysiologian (ravitsemusfysiologia) osalta, mutta kontaktiluennot eivät ole pakollisia.
Completion alternatives
Koko opintojakson voi suorittaa verkko-opintoina. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella ravitsemusfysiologian osalta.
Student workload
5 op = 132 h oppilaan työtä.
Content scheduling
OPTIMA -alsutella ilmoitetaan opintokokonaisuuteen hyväksytyille.
Evaluation scale
Approved/Failed
Further information
Opinnot sisältävät sovellettua fysiologiaa. Opintoja suositellaan niille, joilla on hyvä perusfysiologian ymmärrys.