Skip to main content

Nutrition as Support for Wellbeing (5 cr)

Code: G8291-3002

General information


Enrollment
26.11.2018 - 09.12.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
07.01.2019 - 21.06.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Otaniemi
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Teachers
Tapani Risto
Teacher in charge
Tapani Risto
Study unit
G8291

Learning outcomes

The student is able to
- describe the basic functions of the digestive system and its regulation and the effect of physical activity on nutrition
- describe and recognise the significance of nutrition for the wellbeing of people in different ages
- evaluate the client’s body composition and support dietary habits that promote a client's wellbeing
- design approaches that take physical activity and nutrition into account and promote the client's overall wellbeing.

Location and time

Opinnot alkavat 7.1.2019. Kontaktiopetuksen osalta opetus toteutetaan Otaniemen kampuksella 17.1.2019 alkaen. Muut kontaktiluennot 24.1.2019, 6.2.2019 ja 11.2.2019.

Materials

OPTIMA-alustalla ohjeet opintojaksoon liittyen.

Teaching methods

Opintokokonaisuuden voi suorittaa kokonaan verkossa. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella soveltavan fysiologian (ravitsemusfysiologia) osalta, mutta kontaktiluennot eivät ole pakollisia.

Completion alternatives

Koko opintojakson voi suorittaa verkko-opintoina. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella ravitsemusfysiologian osalta.

Student workload

5 op = 132 h oppilaan työtä.

Content scheduling

OPTIMA -alsutella ilmoitetaan opintokokonaisuuteen hyväksytyille.

Evaluation scale

Approved/Failed

Further information

Opinnot sisältävät sovellettua fysiologiaa. Opintoja suositellaan niille, joilla on hyvä perusfysiologian ymmärrys.

Go back to top of page