Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemus hyvinvoinnin tukena (5 op)

Toteutuksen tunnus: G8291-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
26.11.2018 - 09.12.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
07.01.2019 - 21.06.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Laurea Otaniemi
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Opettajat
Tapani Risto
Vastuuopettaja
Tapani Risto
Opintojakso
G8291

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- kuvata ruuansulatusjärjestelmän perustoiminnot ja niiden säätelyn sekä fyysisen aktiivisuuden vaikutukset ravitsemukseen
- kuvata ja tunnistaa ravitsemuksen merkityksen eri-ikäisten ihmisten hyvinvoinnille
- arvioida asiakkaan kehon koostumusta ja tukea asiakkaan hyvinvointia edistäviä ravintotottumuksia
- suunnitella asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä fyysisen aktiivisuuden ja ravitsemuksen huomioivia toimintatapoja

Aika ja paikka

Opinnot alkavat 7.1.2019. Kontaktiopetuksen osalta opetus toteutetaan Otaniemen kampuksella 17.1.2019 alkaen. Muut kontaktiluennot 24.1.2019, 6.2.2019 ja 11.2.2019.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

OPTIMA-alustalla ohjeet opintojaksoon liittyen.

Toteutustapa

Opintokokonaisuuden voi suorittaa kokonaan verkossa. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella soveltavan fysiologian (ravitsemusfysiologia) osalta, mutta kontaktiluennot eivät ole pakollisia.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Koko opintojakson voi suorittaa verkko-opintoina. Opintoja tuetaan kontaktiopetuksella ravitsemusfysiologian osalta.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 op = 132 h oppilaan työtä.

Sisältö ja sen jaksotus

OPTIMA -alsutella ilmoitetaan opintokokonaisuuteen hyväksytyille.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opinnot sisältävät sovellettua fysiologiaa. Opintoja suositellaan niille, joilla on hyvä perusfysiologian ymmärrys.

Siirry alkuun