Omavalvonnalla turvallisuutta palveluelämyksiin (3 cr)
Code: AV00BR24-3002
General information
- Enrollment
-
01.03.2021 - 12.03.2021
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
12.04.2021 - 07.05.2021
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 3 cr
- RDI proportion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 40
- Degree programmes
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Location and time
Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 12.4.-7.5.2021 välisenä aikana.
Materials
KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI:
Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu.
Raportista luetaan sivut 7 – 21.
Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö.
Julkaisu luetaan kokonaan
Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto.
MUU MATERIAALI:
Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa.
Teaching methods
Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa, opiskelu on aikaan ja paikkaan sitomatonta.
Employer connections
-
Exam schedules
Opintojakson työtila avautuu 12.4.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 7.5.2021 klo 16.00.
International connections
-
Completion alternatives
-
Student workload
Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.
1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
4.) Motivaatiovideo, 27h
Content scheduling
Kurssin osat ovat:
Kurssin esittely
1.) Matkailun ydinklusteri
2.) Omavalvonta
3.) Ruoan turvallisuus
4.) Motivaatiovideo
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.
Tarjoamme yhteensä 10 paikkaa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:
Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 1.-12.3.202. Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi syksyllä alkavaan koulutukseen.