Skip to main content

Omavalvonnalla turvallisuutta palveluelämyksiin (3 cr)

Code: AV00BR24-3002

General information


Enrollment
01.03.2021 - 12.03.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
12.04.2021 - 07.05.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
3 cr
RDI proportion
1 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 40
Degree programmes
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Mervi Niemelä
Teacher in charge
Mervi Niemelä
Study unit
AV00BR24

Location and time

Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 12.4.-7.5.2021 välisenä aikana.

Materials

KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI:

Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu.
Raportista luetaan sivut 7 – 21.

Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö.
Julkaisu luetaan kokonaan

Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto.

MUU MATERIAALI:
Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa.

Teaching methods

Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa, opiskelu on aikaan ja paikkaan sitomatonta.

Employer connections

-

Exam schedules

Opintojakson työtila avautuu 12.4.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 7.5.2021 klo 16.00.

International connections

-

Completion alternatives

-

Student workload

Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.

1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
4.) Motivaatiovideo, 27h

Content scheduling

Kurssin osat ovat:

Kurssin esittely
1.) Matkailun ydinklusteri
2.) Omavalvonta
3.) Ruoan turvallisuus
4.) Motivaatiovideo

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.

Tarjoamme yhteensä 10 paikkaa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:

Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 1.-12.3.202. Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi syksyllä alkavaan koulutukseen.

Go back to top of page