Siirry suoraan sisältöön

Omavalvonnalla turvallisuutta palveluelämyksiin (3 op)

Toteutuksen tunnus: AV00BR24-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.03.2021 - 12.03.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.04.2021 - 07.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
3 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
15 - 40
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Mervi Niemelä
Opintojakso
AV00BR24

Aika ja paikka

Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 12.4.-7.5.2021 välisenä aikana.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI:

Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu.
Raportista luetaan sivut 7 – 21.

Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö.
Julkaisu luetaan kokonaan

Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto.

MUU MATERIAALI:
Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa.

Toteutustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa, opiskelu on aikaan ja paikkaan sitomatonta.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Opintojakson työtila avautuu 12.4.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 7.5.2021 klo 16.00.

Kansainvälisyys toteutuksella

-

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.

1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
4.) Motivaatiovideo, 27h

Sisältö ja sen jaksotus

Kurssin osat ovat:

Kurssin esittely
1.) Matkailun ydinklusteri
2.) Omavalvonta
3.) Ruoan turvallisuus
4.) Motivaatiovideo

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.

Tarjoamme yhteensä 10 paikkaa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:

Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 1.-12.3.202. Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi syksyllä alkavaan koulutukseen.

Siirry alkuun