Siirry suoraan sisältöön

Laatu ravitsemispalveluissa (10 op)

Toteutuksen tunnus: A9467-MKA1811A

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.05.2018 - 31.05.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.08.2018 - 21.12.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
6 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
15 - 40
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Ajoitusryhmät
Pienryhmä 1 (Koko: 1 . Avoin AMK : 0.)
Pienryhmät
Pienryhmä 1
Opintojakso
A9467

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
- toimia ja viestiä vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä

Aika ja paikka

Opintojakso toteutetaan Leppävaaran kampuksella.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaalit ja kirjallisuus ilmoitetaan tehtävänantojen yhteydessä lähikerroilla. Tehtävänannot ovat Optima-työtilassa.

Toteutustapa

Opintojaksolla on 8 lähiopetuskertaa.
Opintojakson tarkka ohjelma tulee Optima-työtilaan.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen välillä.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Opintojaksolla tehdään yritysvierailu ja oppimistehtäviä hyödyntäen kohdeyrityksen ravitsemispalvelutoimintoja.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa. Työtila avautuu viikolla 35.
Opintojakson 1. lähiopetuskerta on viikolla 35 ma 27.8.2018.
Seuraavat lähiopetuskerrat ovat vkolla 37, 39, 41, 43, 45, 47 ja 49.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei tällä toteutuksella.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei koske tätä opintojaksoa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Osallistuminen lähikerroille 20 h
Tehtävien työstäminen itsenäisesti ja ryhmissä 250 h
Yhteensä 270 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen luokituksen ETCS-mitoituksen mukaan 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 10 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 270 tuntia.

Sisältö ja sen jaksotus

Sisällön jaksotus on Optima-työtilassa.
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti:
aiheissa elintarvikehygienia ja omavalvonta, erityisruokavaliot ja ravitsemus, elintarviketieto ja tuotetuntemus,
•toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Keskeisen sisällön lisäksi tavoitteena on osata toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

HUOMIO:
VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI OPINTOJAKSOLLA OSALLISTUMALLA ENSIMMÄISELLE LÄHIOPETUSKERRALLE!

Siirry alkuun