Skip to main content

Quality in Food Services (10 cr)

Code: A9467-MKA1811A

General information


Enrollment
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
27.08.2018 - 21.12.2018
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
6 cr
Virtual proportion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 40
Degree programmes
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Teacher in charge
Leila Jaakkola
Scheduling groups
Pienryhmä 1 (Size: 1 . Open UAS : 0.)
Small groups
Pienryhmä 1
Study unit
A9467

Learning outcomes

The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner

Location and time

Opintojakso toteutetaan Leppävaaran kampuksella.

Materials

Oppimateriaalit ja kirjallisuus ilmoitetaan tehtävänantojen yhteydessä lähikerroilla. Tehtävänannot ovat Optima-työtilassa.

Teaching methods

Opintojaksolla on 8 lähiopetuskertaa.
Opintojakson tarkka ohjelma tulee Optima-työtilaan.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen välillä.

Employer connections

Opintojaksolla tehdään yritysvierailu ja oppimistehtäviä hyödyntäen kohdeyrityksen ravitsemispalvelutoimintoja.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa. Työtila avautuu viikolla 35.
Opintojakson 1. lähiopetuskerta on viikolla 35 ma 27.8.2018.
Seuraavat lähiopetuskerrat ovat vkolla 37, 39, 41, 43, 45, 47 ja 49.

International connections

Ei tällä toteutuksella.

Completion alternatives

Ei koske tätä opintojaksoa.

Student workload

Osallistuminen lähikerroille 20 h
Tehtävien työstäminen itsenäisesti ja ryhmissä 250 h
Yhteensä 270 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen luokituksen ETCS-mitoituksen mukaan 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 10 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 270 tuntia.

Content scheduling

Sisällön jaksotus on Optima-työtilassa.
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti:
aiheissa elintarvikehygienia ja omavalvonta, erityisruokavaliot ja ravitsemus, elintarviketieto ja tuotetuntemus,
•toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Keskeisen sisällön lisäksi tavoitteena on osata toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä.

Evaluation scale

H-5

Further information

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

HUOMIO:
VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI OPINTOJAKSOLLA OSALLISTUMALLA ENSIMMÄISELLE LÄHIOPETUSKERRALLE!

Go back to top of page