Quality in Food Services (10 cr)
Code: A9467-MKA1811A
General information
- Enrollment
-
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
27.08.2018 - 21.12.2018
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 6 cr
- Virtual proportion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 40
- Degree programmes
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Mervi Niemelä
- Teacher in charge
- Leila Jaakkola
- Scheduling groups
- Pienryhmä 1 (Size: 1 . Open UAS : 0.)
- Small groups
- Pienryhmä 1
- Study unit
- A9467
Learning outcomes
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner
Location and time
Opintojakso toteutetaan Leppävaaran kampuksella.
Materials
Oppimateriaalit ja kirjallisuus ilmoitetaan tehtävänantojen yhteydessä lähikerroilla. Tehtävänannot ovat Optima-työtilassa.
Teaching methods
Opintojaksolla on 8 lähiopetuskertaa.
Opintojakson tarkka ohjelma tulee Optima-työtilaan.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen välillä.
Employer connections
Opintojaksolla tehdään yritysvierailu ja oppimistehtäviä hyödyntäen kohdeyrityksen ravitsemispalvelutoimintoja.
Exam schedules
Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa. Työtila avautuu viikolla 35.
Opintojakson 1. lähiopetuskerta on viikolla 35 ma 27.8.2018.
Seuraavat lähiopetuskerrat ovat vkolla 37, 39, 41, 43, 45, 47 ja 49.
International connections
Ei tällä toteutuksella.
Completion alternatives
Ei koske tätä opintojaksoa.
Student workload
Osallistuminen lähikerroille 20 h
Tehtävien työstäminen itsenäisesti ja ryhmissä 250 h
Yhteensä 270 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen luokituksen ETCS-mitoituksen mukaan 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 10 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 270 tuntia.
Content scheduling
Sisällön jaksotus on Optima-työtilassa.
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti:
aiheissa elintarvikehygienia ja omavalvonta, erityisruokavaliot ja ravitsemus, elintarviketieto ja tuotetuntemus,
•toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Keskeisen sisällön lisäksi tavoitteena on osata toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä.
Evaluation scale
H-5
Further information
Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
HUOMIO:
VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI OPINTOJAKSOLLA OSALLISTUMALLA ENSIMMÄISELLE LÄHIOPETUSKERRALLE!