Siirry suoraan sisältöön

Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9223-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
23.11.2020 - 29.11.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.03.2021 - 06.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 30
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettajat
Mervi Niemelä
Sirkka Antinluoma
Opintojakso
A9223

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- vertailla elintarvikkeita ja ruoka-annoksia aistittavien ominaisuuksien näkökulmasta
- soveltaa aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä elintarvikkeen ja ruoka-annoksen ominaisuuksien kehittämisessä
- kehittää moniaistisia ruokapalveluita

Aika ja paikka

Laurea Leppävaara

Toteutustapa

*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Työelämäyhteistyö Bonne Oy:n kanssa.
Tuotteiden kuluttajatestausta.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4. ja 6.5.). Opintojakson 22.4. oleva ohjaustapaaminen on verkossa tai koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.

Siirry alkuun