Skip to main content

Developing Sensory Quality of Food Services (5 cr)

Code: A9223-3002

General information


Enrollment
23.11.2020 - 29.11.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
04.03.2021 - 06.05.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
3 cr
Virtual proportion
2 cr
RDI proportion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 30
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Mervi Niemelä
Sirkka Antinluoma
Study unit
A9223

Learning outcomes

The student is able to:
- compare food products and portions from the viewpoint of sensory characteristics
- apply sensory evaluation methods in developing the attributes of a food product and portion
- develop multisensory food services

Location and time

Laurea Leppävaara

Teaching methods

*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö

Employer connections

Työelämäyhteistyö Bonne Oy:n kanssa.
Tuotteiden kuluttajatestausta.

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4. ja 6.5.). Opintojakson 22.4. oleva ohjaustapaaminen on verkossa tai koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.

Go back to top of page