Developing Sensory Quality of Food Services (5 cr)
Code: A9223-3002
General information
- Enrollment
-
23.11.2020 - 29.11.2020
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
04.03.2021 - 06.05.2021
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual proportion
- 2 cr
- RDI proportion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 30
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Teachers
- Mervi Niemelä
- Sirkka Antinluoma
- Study unit
- A9223
Learning outcomes
The student is able to:
- compare food products and portions from the viewpoint of sensory characteristics
- apply sensory evaluation methods in developing the attributes of a food product and portion
- develop multisensory food services
Location and time
Laurea Leppävaara
Teaching methods
*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö
Employer connections
Työelämäyhteistyö Bonne Oy:n kanssa.
Tuotteiden kuluttajatestausta.
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4. ja 6.5.). Opintojakson 22.4. oleva ohjaustapaaminen on verkossa tai koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.