Siirry suoraan sisältöön

Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9223-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
26.11.2018 - 02.12.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.01.2019 - 22.03.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
4 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
12 - 30
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettajat
Mervi Niemelä
Sirkka Antinluoma
Opintojakso
A9223

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- vertailla elintarvikkeita ja ruoka-annoksia aistittavien ominaisuuksien näkökulmasta
- soveltaa aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä elintarvikkeen ja ruoka-annoksen ominaisuuksien kehittämisessä
- kehittää moniaistisia ruokapalveluita

Toteutustapa

*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö

Siirry alkuun