Developing Sensory Quality of Food Services (5 cr)
Code: A9223-3001
General information
- Enrollment
-
26.11.2018 - 02.12.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
25.01.2019 - 22.03.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 4 cr
- Virtual proportion
- 1 cr
- RDI proportion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 30
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Teachers
- Mervi Niemelä
- Sirkka Antinluoma
- Study unit
- A9223
Learning outcomes
The student is able to:
- compare food products and portions from the viewpoint of sensory characteristics
- apply sensory evaluation methods in developing the attributes of a food product and portion
- develop multisensory food services
Teaching methods
*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö