Skip to main content

Food and Beverages (5 cr)

Code: A9221-TOP1811

General information


Enrollment
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
20.08.2018 - 21.12.2018
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
4 cr
Virtual proportion
1 cr
RDI proportion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Anikó Lehtinen
Study unit
A9221

Learning outcomes

The student is able to:
- introduce the food cultures of Finland and other countries
- recognize different kinds of food habits and their background
- plan and choose proper food and drink assortments for different kinds of events and purposes
- act responsibly in food and drink service processes

Location and time

Lähijaksot toteutetaanLeppävaaran kampuksella, myös yritysvierailuja.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson A9221-TOP1811 Ruoka- ja juomakulttuuri Optima-työtilassa.

Teaching methods

Opintojakson lähijaksot ovat maanantaisin, jonka lisäksi ruokaprojektin toteutus osana Olutexpoa 26-28.10. Osallistuminen lähitunneille on kaikille välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee A9221-TOP1811 Ruoka- ja juomakulttuuri Optima-työtilaan.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa 24.8.2018 lähtien.

Employer connections

Jaksolla toteutetaan ruoka- ja juomakulttuuria koskeva projekti Olutexpon yhteydessä 26-18-10. ryhmätyönä. Koulutuksessa myös yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A9221-TOP1811 Ruoka- ja juomakulttuuri. Työtila avautuu 24.8.
1. lähiopetuskerta on 3.9. klo 12:30 - 15. Viimeinen lähiopetuskerta on 29.10. klo 12.30-14.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Student workload

Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Assessment criteria, approved/failed

H-5

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Projekti: Olutexpo (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (50 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (50%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9221-TOP1811 Ruoka- ja juomakulttuuri-työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edeyttää osallistumista Olutexpo-ruokakokonaisuustapahtumaan.

Go back to top of page