Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5op)
Toteutuksen tunnus: A9219-TOP1811
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.05.2018 - 31.05.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 28.08.2018 - 21.12.2018
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 50
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Opettajat
- Sirkka Antinluoma
- Päivi Mantere
- Opintojakso
- A9219
Tavoitteet
The student is able to:  
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services
                    
Toteutustapa
Online studies
                    
Aika ja paikka
Virtual studies
                    
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
will be announced in Optima
                    
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
no other options, this is a flexible implementation
                    
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
future trends scouting in the field of hospitality management
                    
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
24.09.2018 - 07.12.2018
                    
Kansainvälisyys toteutuksella
multicultural teams
international material
global subjects
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task
                    
Sisältö ja sen jaksotus
please notice that you need to return some task weekly, but otherwise there is lot of flexibility
                    
Arviointiasteikko
H-5
                    
