Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9219-TOP1811
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
14.05.2018 - 31.05.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
28.08.2018 - 21.12.2018
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 50
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Opettajat
- Sirkka Antinluoma
- Päivi Mantere
- Opintojakso
- A9219
Tavoitteet
The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services
Aika ja paikka
Virtual studies
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
will be announced in Optima
Toteutustapa
Online studies
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
future trends scouting in the field of hospitality management
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
24.09.2018 - 07.12.2018
Kansainvälisyys toteutuksella
multicultural teams
international material
global subjects
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
no other options, this is a flexible implementation
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task
Sisältö ja sen jaksotus
please notice that you need to return some task weekly, but otherwise there is lot of flexibility
Arviointiasteikko
H-5