Ruoka- ja juomapalveluiden kehittäminen elämykseksi (10 op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX19-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
24.11.2025 - 30.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
-
01.01.2026 - 31.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Opettajat
- Mika Vitikka
- Henry Lybäck
- Petri Vähäkangas
- Vastuuopettaja
- Henry Lybäck
- Ryhmät
-
TOP225SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
- Opintojakso
- TO00BX19
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- tunnistaa asiakaskokemuksen ja trendien tärkeyden ruokapalvelujen kehittämisessä kohti elämyksellisyyttä
- suunnitella, toteuttaa, analysoida ja kehittää palveluja ja –konsepteja eri asiakasryhmille vastuullisesti
- toteuttaa kehittämisprosessin laatukriteerit huomioon ottaen
Arviointiasteikko
H-5