Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja juomapalveluiden kehittäminen elämykseksi (10 op)

Toteutuksen tunnus: TO00BX19-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.11.2025 - 30.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.01.2026 - 31.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettajat
Mika Vitikka
Henry Lybäck
Petri Vähäkangas
Vastuuopettaja
Henry Lybäck
Ryhmät
TOP225SY
Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
Opintojakso
TO00BX19

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tunnistaa asiakaskokemuksen ja trendien tärkeyden ruokapalvelujen kehittämisessä kohti elämyksellisyyttä
- suunnitella, toteuttaa, analysoida ja kehittää palveluja ja –konsepteja eri asiakasryhmille vastuullisesti
- toteuttaa kehittämisprosessin laatukriteerit huomioon ottaen

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun