Ruoka- ja juomaelämysosaaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: ML00BW57-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 24.11.2025 - 30.11.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 01.01.2026 - 31.07.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 45
- Koulutus
- Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Anikó Lehtinen
- Petri Vähäkangas
- Vastuuopettaja
- Anikó Lehtinen
- Ryhmät
- 
                        PRA225SNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S25, Leppävaara
- Opintojakso
- ML00BW57
Tavoitteet
Opiskelija osaa: 
-  nimetä ja selittää keskeisen ruoka- ja juomakäsitteistön 
-  kuvailla ruoka- ja juomakokonaisuuden merkityksen elämysten tuottamisessa 
-  suunnitella kaupallisen ruoka- ja juomatarjooman asiakaslähtöisesti elämykseksi
                    
Arviointiasteikko
H-5
                    
