Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 19.05.2025 - 25.05.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.08.2025 - 17.10.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Opettajat
- Susanna Ahonen
- Petri Vähäkangas
- Vastuuopettaja
- Petri Vähäkangas
- Ryhmät
- 
                        TOP225SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
- 
                        CCM225SYComplementary competence (bachelor’s studies in English), S25, Services
- Opintojakso
- TO00BX21
Tavoitteet
Opiskelija osaa: 
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa 
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä
                    
Toteutustapa
Lähiopetus, jossa osittain luentoja ja osittain vertaussparrausta opiskelijan oman tuoteidean kehittämiseksi.
Mahdollisuuksien mukaan tutustumista vastuullisesti toimiviin elintarvikeyrityksiin.
                    
Aika ja paikka
Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi.  Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.
                    
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Jaetaan opintojaksolla
                    
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Yritysvierailut
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op= 133,5h
                    
Sisältö ja sen jaksotus
Onko sinulla tuoteidea, kiinnostaisiko sinua ruoka-alan yrittäjyys, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi? Tällä opintojaksolla tutustutaan ruoka-alaan vastuullisuuden näkökulmasta, verkostoidutaan, saadaan vertaissparrausta ja tutustutaan jo toimiviin yrityksiin. Vaikka tuoteideaa ei olisikaan saat tällä opintojaksolla hyvän kuvan vastuullisuudesta ruoka-alalla.
                    
Arviointiasteikko
H-5
                    
