Siirry suoraan sisältöön

Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5 op)

Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.05.2025 - 25.05.2025

Ajoitus

01.08.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 40

Koulutus

  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Opettaja

  • Susanna Ahonen
  • Petri Vähäkangas

Vastuuopettaja

Petri Vähäkangas

Ryhmät

  • TOP225SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
  • CCM225SY
    Complementary competence (bachelor’s studies in English), S25, Services

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä

Arviointiasteikko

H-5