Skip to main content

Food and Drink Tourism (5 cr)

Code: TO00BX24-3001

General information


Enrollment
22.05.2023 - 28.05.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
07.09.2023 - 26.10.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
4 cr
Virtual proportion
1 cr
RDI proportion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Marjaana Salomaa
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Marjaana Salomaa
Study unit
TO00BX24

Learning outcomes

The student is able to
- describe and apply future trends in planning and development
- describe the regional tourism attractions
- integrate local food and beverage in to tourism experience
- utilize business thinking in food and beverage tourism services
- develop customer-oriented services and processes in food and beverage travel

Location and time

Lähijaksot toteutetaan Leppävaaran kampuksella. Alkaa to 7.9.klo 9-11.30, loppuu 19.10.

Materials

Suomeksi
Esimerkiksi:

Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamishanke. Haaga-Helia amk. Luettavissa: http://hungryforfinland.fi/

Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028, toimenpiteet 2020-2023. Luettavissa: http://hungryforfinland.fi/sites/hungryforfinland.fi/files/Ruokamatkailustrategia-2020-2028.pdf

Ruokamatkailun tuotesuositukset. Luettavissa: https://www.businessfinland.fi/4998b7/globalassets/julkaisut/visit-finland/tutkimukset/2020/visit_finland_ruokamatkailun_tuotesuositukset_2020.pdf

Teaching methods

The course includes introduction to food tourism and development work. These elements give student understanding of food tourism and food routes in Finland, student develops customer-oriented tourism services based on local attractions and learns to integrate local food and beverage in to tourism experience.

Employer connections

VIsit Espoo

Exam schedules

Opetusta torstai aamuisin klo 9-11.30.

Completion alternatives

Toteutetaan pääosin kampusopetuksena. Monimuoto-opiskelijoille räätälöidään mahdollisuus opiskella osittain verkossa.

Laurean tutkintosäännön mukaisesti kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen näytön vastaanottaa opintojakson vastaava opettaja. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja arviointiasteikkoa kuin opintojaksolla. Katso lisätietoa Intrasta.

Student workload

Viikottaiset luennot opintojakson teemoista
Aktiivinen, itsenäinen ryhmätyöskentely

Assessment criteria, approved/failed

H-5

Evaluation scale

H-5

Further information

Suositellaan aiempia matkailun opintoja.
Ensimmäinen tapaamiskerta on edellytys opintojakson suorittamiselle. Jos joudut olemaan siltä pois, sinun tulee ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse vastuuopettajalle. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen hylätään.

Go back to top of page