Professional Communication in English (5 op)
Toteutuksen tunnus: R0243-3118
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
22.05.2023 - 28.05.2023
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
20 % Lähiopetus, 80 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea Otaniemi, liko
Toimipiste
Laurea Otaniemi
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 55
Koulutus
- Liiketalouden koulutus (HLG2), Laurea Otaniemi
Opettaja
- Mirja Villman
Vastuuopettaja
Mirja Villman
Ryhmät
-
HLG223SALiiketalouden koulutus, digitaalinen markkinointi, monimuotototeutus, S23, Otaniemi
Osaamistavoitteet
The student is able to
- communicate as a professional in field-specific tasks and intercultural contexts
- produce effective spoken and written texts using an appropriate style and register
- demonstrate knowledge of essential terminology needed in working life
- apply principles of interpersonal and organizational communication
Toteutustapa
Zoom-tapaamisia, kontaktiopetusta ja itsenäistä työskentelyä
https://laurea.zoom.us/j/559530892
passcode: 357711
Lehtori, FM Mirja Villman
mirja.villman@laurea.fi
Aika ja paikka
Zoom ja Otaniemen kampus
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Eye for Business -digimateriaali, opettajan oma materiaali Canvaksessa
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Hyväksilukemistapauksissa kirjallinen tentti, suullinen näyttö ja mahdollinen täydentävä tehtävä
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
-
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Lukujärjestyksen aikataulun mukaan:
- aloitus
- suulliset suoritukset
- tentti
Kansainvälisyys toteutuksella
Englanninkielinen maailma ja kulttuuri
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op opiskelijan työtä
Sisältö ja sen jaksotus
Toteutusviikoilla
Lisätietoja opiskelijoille
-
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Valtakunnalliset arviointikriteerit käytössä, käydään läpi kurssilla, ks. Canvas
Tentti (hyl-5), suullinen suoritus (hyl-5), itsenäinen tehtävä (hyv/hyl)
Hylätty (0)
Valtakunnalliset arviointikriteerit käytössä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Ks. yllä
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Ks. yllä
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Ks. yllä