Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (0 op)

Toteutuksen tunnus: 01148-3016

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 31.12.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2022 - 31.07.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
0 op
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Tuula Kuivanen
Vastuuopettaja
Tuula Kuivanen
Ryhmät
MSA222KN
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K22, Leppävaara
Opintojakso
01148

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Toteutustapa

Hygieniapassi on tarkoitettu restonomiopiskelijoille (amk), ei muiden koulutusten opiskelijoille.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Hygieniapassin voi suorittaa A9467 Laatu ravitsemispalveluissa-opintojaksolla Leppävaaran kampuksella. Suorituspäivämäärät ilmoitetaan kurssin opiskelijoille aina meneillään olevan toteutuksen toteutussuunnitelmassa.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun