Certificate in Food Hygiene (0 cr)
Code: 01148-3016
General information
- Enrollment
-
02.12.2021 - 31.12.2021
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.01.2022 - 31.07.2022
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 0 cr
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Teacher in charge
- Tuula Kuivanen
- Groups
-
MSA222KNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K22, Leppävaara
- Study unit
- 01148
Learning outcomes
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company
Content
- The law of food hygiene
- Self-supervision based on the principles of the HACCP concept (Hazard Analysis and Critical Control Points)
- Hygienic quality; hygiene quality of surfaces and food safety, hygienic working methods and personal hygiene
Teaching methods
Hygieniapassi on tarkoitettu restonomiopiskelijoille (amk), ei muiden koulutusten opiskelijoille.
Exam schedules
Hygieniapassin voi suorittaa A9467 Laatu ravitsemispalveluissa-opintojaksolla Leppävaaran kampuksella. Suorituspäivämäärät ilmoitetaan kurssin opiskelijoille aina meneillään olevan toteutuksen toteutussuunnitelmassa.
Evaluation scale
Approved/Failed