•   AM: Kokous- ja neuvottelutilojen markkinointi- ja myyntisuunnitelma (Bistro Gustaf) TP00BL44-3002 24.08.2020-03.12.2020  15 op  (TOH220SY) +-
    Vastuuopettaja

    Pirjo Lappalainen

    Toteutusmuoto

    47% Lähiopetus, 53% Etäopetus

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka pohjalta kirjoitetaan tietoperusta, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

    Toteutustapa

    Projektin tavoitteet
    Tehdään ravintolalle myynti- ja markkinointisuunnitelma BtoB-asiakkaille. Suunnitelman pohjaksi tehdään ensin tutkimus, jonka tavoitteena on selvittää mitkä tekijät vaikuttavat ravintolatilojen varaajilla tilojen valintaan ja mitä he arvostavat eniten tilaisuuden toteuttajassa järjestäessään tapahtumaa.
    Tutkimuksen pohjalta laaditaan ravintolan neuvottelutilojen markkinointi- ja myyntisuunnitelma.

    Toteutustapa
    Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
    Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (esim. LY, LK, BJ).
    Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille..
    Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
    Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

    Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

    Osaamisen arviointi perustuu opetussuunnitelmien tavoitekuvauksiin ja opinnon toteutussuunnitelmalla ilmoitettavaan arviointikriteeristöön (Laurean tutkintosääntö).

    Projektin arvinoinnissa käytetään AMK-tutkinto-opiskelijan osaamisen arviointikehikkoa.
    Arviointikehikossa on kaksi vaativuustasoa, vaativuustaso I ja vaativuustaso II. Moduulille/opintojaksolle/projektille määritellään vaativuustaso ennen toteutuksen aloittamista. Tässä projektissa käytämme vaativuustasoa 1.
    Arviointikehikon vaativuustasoilla osaaminen on kuvattu tasoille H/1, 3 ja 5. Syntyvää osaamista arvioidaan kokonaisvaltaisesti. Hyvä osaaminen (3) edellyttää myös tyydyttävän osaamisen saavuttamista ja vastaavasti kiitettävä osaaminen (5) myös tyydyttävän ja hyvän osaamisen arviointikriteereiden täyttymistä. Mikäli osaaminen ei täysin saavuta hyvää tasoa, mutta täyttää tyydyttävän tason kriteerit, määrittyy arvosanaksi 2. Vastaavasti arvosanan 4 opiskelija saa, mikäli osaaminen on hyvällä tasolla, mutta ei vielä kaikilta osin kiitettävää.
    Opiskelijan tulee tarvittaessa ”täydentää projektiin liittyviä tehtäviä tai suorituksia kunnes projekti on hyväksytysti suoritettu.” (Laurean tutkintosääntö.)

    Kaikkien Laurean toimijoiden odotetaan noudattavan hyviä tieteellisiä käytänteitä, joihin kuuluu asianmukainen lähteisiin viittaaminen. Perehdy ja kysy käytänteistä tarvittaessa. Projektin tietoperustat lähetetään Urkundiin plagiointitarkastusta varten.

    AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI

    Arvosanan 5 tasolla opiskelija osaa:
    - käyttää monipuolisesti ammattikäsitteitä
    - vertailla ja valita tarkoituksenmukaista tietoa
    - raportoida ja viestiä ammattimaisesti

    Arvosanan 3 tasolla opiskelija osaa:
    - käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja tilanteita selittäessään
    - koota tietoa ja hyödyntää tietoperustaansa
    - raportoida sovitulla tavalla

    Arvosanan 1 (H) tasolla opiskelija osaa:
    - käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja -tilanteita selittäessään
    - etsiä tietoa eri tietolähteistä
    - raportoida

    AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN

    Arvosanan 5 tasolla opiskelija osaa:
    - toimia itsenäisesti opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen
    - ottaa vastuuta asiakkaan ja /tai yhteistyötahojen kanssa toimimisesta ja heidän tarpeisiinsa vastaamisesta
    - ennakoida ohjaustarpeitaan

    Arvosanan 3 tasolla opiskelija osaa:
    - toimia opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen
    - toimia ammatillisesti asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa heidän tarpeensa
    - osallistua ohjaukseen ja hyödyntää sitä

    Arvosanan 1 (H) tasolla opiskelija osaa:
    - toimia ryhmän jäsenenä
    - suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
    - toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
    - noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä

    RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS

    Arvosanan 5 tasolla opiskelija osaa:
    - edistää toiminnallaan ryhmän toimintaa ja ilmapiiriä
    - hallita ajankäyttöään tehden sovitut tehtävät työssä vaadittavalla laatutasolla
    - toimia vastuullisesti ja soveltaa opittuja taitoja ja menetelmiä
    - suunnitella ja arvioida toimintaansa turvallisuus ja/tai eettiset näkökulmat huomioiden

    Arvosanan 3 tasolla opiskelija osaa:
    - toimia tavoitteellisesti ryhmässä
    - suunnitella ja hallita oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
    - havaita turvallisuuteen liittyviä riskejä
    - perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti

    Arvosanan 1 (H) tasolla opiskelija osaa:
    - toimia ryhmän jäsenenä
    - suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
    - toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
    - noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä.

    Arviointikehikko käydään yhdessä lävitse projektin alussa.

    Opetuskieli/-kielet
    • suomi
    Suorituskieli/-kielet
    • suomi
    Ajoitus

    24.08.2020 - 03.12.2020

    Ilmoittautumisaika

    18.05.2020 - 15.08.2020

    Ryhmä(t)
    • TOH220SY
    Paikkoja

    3 - 5

    Yksikkö

    Laurea Yhteinen

    Opettaja(t)

    Pirjo Lappalainen

    Lisätietoja opiskelijoille

    Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija. (Laurean tutkintosääntö.)

    Päiväopetuksen laatukriteerit täyttyvät alla olevan raportin mukaisesti:
    https://laureauas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/pirlapp_laurea_fi/EZHbuTEzblVPhI5FslS7GZoBl6h4gHM1HjX15DoEkV35-Q?e=m8DT22

    Tutustu etukäteen myös yrityksen www.bistrogustaf.fi -sivuille.

    Koulutus

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

    Toimipiste

    Laurea Hyvinkää

    T&K osuus

    15 op

    Virtuaaliosuus

    8 op

    Arviointiasteikko

    H-5

    Toteutuksen tärkeät päivät

    Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.

    Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

    Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa. Lisäksi ohjaukseen varataan 1 h viikossa.

    Aika ja paikka

    Pre-briiffi opiskelijoiden kanssa on ennen briiffiä ma 24.8.2020 klo 15.00 tilassa 204
    Briiffiaika ma 31.8.2020 klo 9.00 - 10.30, paikka: 2-32
    Ohjausaika: Viikoittainen ohjausaika on aina samaan aikaan maanantaisin klo 9-10
    Ohjaaja lähettää briiffikutsun/kalenterikutsun vielä erikseen noin viikkoa ennen projektibriiffiä.