Siirry suoraan sisältöön

AM: Kokous- ja neuvottelutilojen markkinointi- ja myyntisuunnitelma (Bistro Gustaf) (15 op)

Toteutuksen tunnus: TP00BL44-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.05.2020 - 15.08.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 03.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
15 op
Lähiosuus
7 op
Virtuaaliosuus
8 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
suomi
Paikat
3 - 5
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Opettajat
Pirjo Lappalainen
Vastuuopettaja
Pirjo Lappalainen
Opintojakso
TP00BL44

Aika ja paikka

Pre-briiffi opiskelijoiden kanssa on ennen briiffiä ma 24.8.2020 klo 15.00 tilassa 204
Briiffiaika ma 31.8.2020 klo 9.00 - 10.30, paikka: 2-32
Ohjausaika: Viikoittainen ohjausaika on aina samaan aikaan maanantaisin klo 9-10
Ohjaaja lähettää briiffikutsun/kalenterikutsun vielä erikseen noin viikkoa ennen projektibriiffiä.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka pohjalta kirjoitetaan tietoperusta, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Toteutustapa

Projektin tavoitteet
Tehdään ravintolalle myynti- ja markkinointisuunnitelma BtoB-asiakkaille. Suunnitelman pohjaksi tehdään ensin tutkimus, jonka tavoitteena on selvittää mitkä tekijät vaikuttavat ravintolatilojen varaajilla tilojen valintaan ja mitä he arvostavat eniten tilaisuuden toteuttajassa järjestäessään tapahtumaa.
Tutkimuksen pohjalta laaditaan ravintolan neuvottelutilojen markkinointi- ja myyntisuunnitelma.

Toteutustapa
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (esim. LY, LK, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille..
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa. Lisäksi ohjaukseen varataan 1 h viikossa.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija. (Laurean tutkintosääntö.)

Päiväopetuksen laatukriteerit täyttyvät alla olevan raportin mukaisesti:
https://laureauas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/pirlapp_laurea_fi/EZHbuTEzblVPhI5FslS7GZoBl6h4gHM1HjX15DoEkV35-Q?e=m8DT22

Tutustu etukäteen myös yrityksen www.bistrogustaf.fi -sivuille.

Siirry alkuun