Skip to main content

Project of Customer Relationships and Marketing (15 cr)

Code: TP00BL44-3002

General information


Enrollment
18.05.2020 - 15.08.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
24.08.2020 - 03.12.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
15 cr
Local portion
7 cr
Virtual proportion
8 cr
RDI proportion
15 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Hyvinkää
Teaching languages
Finnish
Seats
3 - 5
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Teachers
Pirjo Lappalainen
Teacher in charge
Pirjo Lappalainen
Study unit
TP00BL44

Location and time

Pre-briiffi opiskelijoiden kanssa on ennen briiffiä ma 24.8.2020 klo 15.00 tilassa 204
Briiffiaika ma 31.8.2020 klo 9.00 - 10.30, paikka: 2-32
Ohjausaika: Viikoittainen ohjausaika on aina samaan aikaan maanantaisin klo 9-10
Ohjaaja lähettää briiffikutsun/kalenterikutsun vielä erikseen noin viikkoa ennen projektibriiffiä.

Materials

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka pohjalta kirjoitetaan tietoperusta, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Teaching methods

Projektin tavoitteet
Tehdään ravintolalle myynti- ja markkinointisuunnitelma BtoB-asiakkaille. Suunnitelman pohjaksi tehdään ensin tutkimus, jonka tavoitteena on selvittää mitkä tekijät vaikuttavat ravintolatilojen varaajilla tilojen valintaan ja mitä he arvostavat eniten tilaisuuden toteuttajassa järjestäessään tapahtumaa.
Tutkimuksen pohjalta laaditaan ravintolan neuvottelutilojen markkinointi- ja myyntisuunnitelma.

Toteutustapa
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (esim. LY, LK, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille..
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Exam schedules

Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä

Student workload

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa. Lisäksi ohjaukseen varataan 1 h viikossa.

Evaluation scale

H-5

Further information

Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija. (Lauran tutkintosääntö.) Virtuaalitoteutuksilla voidaan edellyttää muunlaista aktiivisuuden osoitusta paikan vahvistamiseksi viikon sisällä toteutuksen alkamisesta (Opetuksesta vastavan vararehtorin päätös 7/2019).

www.bistrogustaf.fi

Go back to top of page