Event DesignLaajuus (5 cr)
Study unit code: TO00BN92
Credits
5 op
Learning outcomes
Student is able to
- use event design methods in event production
- interpret and analyze customer’s needs and current trends as basis of development process
- develop event production process through event design
Enrollment
25.11.2024 - 24.01.2025
Timing
27.01.2025 - 31.03.2025
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual proportion
1 op
RDI proportion
5 op
Mode of delivery
80 % Contact teaching, 20 % Distance learning
Unit
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
- Miia Vakkuri
- Kaija Meriläinen
Teacher in charge
Kaija Meriläinen
Groups
-
TOP224SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S24, Palvelualat
Learning outcomes
Student is able to
- use event design methods in event production
- interpret and analyze customer’s needs and current trends as basis of development process
- develop event production process through event design
Grading scale
H-5
Enrollment
27.11.2023 - 03.12.2023
Timing
22.01.2024 - 08.03.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual proportion
2.5 op
RDI proportion
5 op
Mode of delivery
50 % Contact teaching, 50 % Distance learning
Unit
Laurea university of applied sciences
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
- Emilia Risu
- Kaija Meriläinen
Teacher in charge
Kaija Meriläinen
Scheduling groups
- Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1 (Size: 5. Open UAS: 5.)
Groups
-
TOP223SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S23, Palvelualat
Small groups
- oskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1
Learning outcomes
Student is able to
- use event design methods in event production
- interpret and analyze customer’s needs and current trends as basis of development process
- develop event production process through event design
Grading scale
H-5