Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, K24, Leppävaara: PHA224KN
Opetussuunnitelman tunnus: PHA224KN
Kuvaus
See the description attached.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Kevät
2024 |
Syksy
2024 |
Kevät
2025 |
Syksy
2025 |
Kevät
2026 |
Syksy
2026 |
Kevät
2027 |
2. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
PHA224KN-1001 |
CORE COMPETENCE
(Valitaan opintopisteitä: 160) |
160 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1002 |
HOSPITALITY MANAGEMENT
(Valitaan kaikki) |
40 | ||||||||||||||||||
PH00BN93 | Hospitality Management and Customer Understanding | 10 | ||||||||||||||||||
PH00BN94 | Customer Experience | 10 | ||||||||||||||||||
PH00BN95 | Transformational Professional | 5 | ||||||||||||||||||
PH00BN96 | BarLaurea II | 5 | ||||||||||||||||||
R0234 | Professional Communication Skills | 5 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1003 |
Language and Communication Skills
(Valitaan opintopisteitä: 5) |
5 | ||||||||||||||||||
YY00BZ26 | Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 | ||||||||||||||||||
ML00BY86 | Serviceinriktad svenska | 5 | ||||||||||||||||||
R0233 | Introduction to Finnish Language and Culture 1 | 5 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1004 |
SERVICE DESIGN
(Valitaan kaikki) |
30 | ||||||||||||||||||
PH00BN97 | The World of Design Thinking | 5 | ||||||||||||||||||
ML00BZ27 | Hygieniapassi | 0 | ||||||||||||||||||
ML00BZ28 | Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset | 0 | ||||||||||||||||||
PH00BN98 | BarLaurea I | 5 | ||||||||||||||||||
PH00BN99 | Service Design in Practice | 10 | ||||||||||||||||||
PH00BO00 | Ecosystem Building | 10 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1005 |
LEADERSHIP AND BUSINESS
(Valitaan kaikki) |
30 | ||||||||||||||||||
PH00CA40 | Business Approach and Leadership Skills | 10 | ||||||||||||||||||
PH00BO02 | Leadership and Business Mindset | 10 | ||||||||||||||||||
PH00BO03 | Business Pro Mindset in Hospitality Management | 10 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1006 |
EXPERT IN A WORK COMMUNITY
(Valitaan kaikki) |
30 | ||||||||||||||||||
B0233 | Placement 1 | 15 | ||||||||||||||||||
R0245 | Placement 2 | 15 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1007 |
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION
(Valitaan kaikki) |
30 | ||||||||||||||||||
YY00BW73 | Project Management and Communication | 5 | ||||||||||||||||||
YY00CA30 | Methods for Research-based Development Work | 5 | ||||||||||||||||||
A9286 | Bachelor's Thesis | 15 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1008 |
Opiskelijasta asiantuntijaksi
(Valitaan kaikki) |
5 | ||||||||||||||||||
YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 | ||||||||||||||||||
YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 | ||||||||||||||||||
YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1009 |
COMPLEMENTARY COMPETENCE
(Valitaan opintopisteitä: 50) |
50 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1010 |
INNOVATING FOOD SERVICES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10) |
0 - 10 | ||||||||||||||||||
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | ||||||||||||||||||
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX21 | Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys | 5 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1011 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40) |
0 - 40 | ||||||||||||||||||
TO00BX31 | Majoitusliiketoiminnan johtaminen | 10 | ||||||||||||||||||
TO00BX32 | Matkailumarkkinointi | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX33 | Special interest -matkailu | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX34 | Matkailun tiekartta tulevaisuuteen | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX05 | Liiketoiminta matkailukohteessa | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX35 | Kansainvälinen matkailuprojekti | 5 - 10 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1012 |
PRODUCER OF EVENT SERVICES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35) |
0 - 35 | ||||||||||||||||||
TO00BX18 | Tapahtumaprojekti | 10 | ||||||||||||||||||
TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX27 | Vastuullisuus tapahtumamatkailussa | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BU89 | Trendit ja tapahtumien tulevaisuus | 5 | ||||||||||||||||||
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX26 | Business events (BE) elämyksenä | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BX28 | Tapahtumatuotannon erityisalat | 5 | ||||||||||||||||||
PHA224KN-1013 |
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50) |
0 - 50 | ||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 41 | 77 | 47 | 0 | 41 | 36 | 41 | 31 | 16 | 0 | 0 | 41 | 36 | 41 | 31 | 16 | 0 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintotyypit
Moduulin tyyppi
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
PHA224KN-1001 |
CORE COMPETENCE
(Valitaan opintopisteitä: 160) |
160 |
PHA224KN-1002 |
HOSPITALITY MANAGEMENT
(Valitaan kaikki) |
40 |
PH00BN93 | Hospitality Management and Customer Understanding | 10 |
PH00BN94 | Customer Experience | 10 |
PH00BN95 | Transformational Professional | 5 |
PH00BN96 | BarLaurea II | 5 |
R0234 | Professional Communication Skills | 5 |
PHA224KN-1003 |
Language and Communication Skills
(Valitaan opintopisteitä: 5) |
5 |
YY00BZ26 | Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 |
ML00BY86 | Serviceinriktad svenska | 5 |
R0233 | Introduction to Finnish Language and Culture 1 | 5 |
PHA224KN-1004 |
SERVICE DESIGN
(Valitaan kaikki) |
30 |
PH00BN97 | The World of Design Thinking | 5 |
ML00BZ27 | Hygieniapassi | 0 |
ML00BZ28 | Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset | 0 |
PH00BN98 | BarLaurea I | 5 |
PH00BN99 | Service Design in Practice | 10 |
PH00BO00 | Ecosystem Building | 10 |
PHA224KN-1005 |
LEADERSHIP AND BUSINESS
(Valitaan kaikki) |
30 |
PH00CA40 | Business Approach and Leadership Skills | 10 |
PH00BO02 | Leadership and Business Mindset | 10 |
PH00BO03 | Business Pro Mindset in Hospitality Management | 10 |
PHA224KN-1006 |
EXPERT IN A WORK COMMUNITY
(Valitaan kaikki) |
30 |
B0233 | Placement 1 | 15 |
R0245 | Placement 2 | 15 |
PHA224KN-1007 |
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION
(Valitaan kaikki) |
30 |
YY00BW73 | Project Management and Communication | 5 |
YY00CA30 | Methods for Research-based Development Work | 5 |
A9286 | Bachelor's Thesis | 15 |
PHA224KN-1008 |
Opiskelijasta asiantuntijaksi
(Valitaan kaikki) |
5 |
YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 |
YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 |
YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 |
PHA224KN-1009 |
COMPLEMENTARY COMPETENCE
(Valitaan opintopisteitä: 50) |
50 |
PHA224KN-1010 |
INNOVATING FOOD SERVICES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10) |
0 - 10 |
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 |
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 |
TO00BX21 | Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys | 5 |
PHA224KN-1011 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40) |
0 - 40 |
TO00BX31 | Majoitusliiketoiminnan johtaminen | 10 |
TO00BX32 | Matkailumarkkinointi | 5 |
TO00BX33 | Special interest -matkailu | 5 |
TO00BX34 | Matkailun tiekartta tulevaisuuteen | 5 |
TO00BX05 | Liiketoiminta matkailukohteessa | 5 |
TO00BX35 | Kansainvälinen matkailuprojekti | 5 - 10 |
PHA224KN-1012 |
PRODUCER OF EVENT SERVICES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35) |
0 - 35 |
TO00BX18 | Tapahtumaprojekti | 10 |
TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 |
TO00BX27 | Vastuullisuus tapahtumamatkailussa | 5 |
TO00BU89 | Trendit ja tapahtumien tulevaisuus | 5 |
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 |
TO00BX26 | Business events (BE) elämyksenä | 5 |
TO00BX28 | Tapahtumatuotannon erityisalat | 5 |
PHA224KN-1013 |
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50) |
0 - 50 |