Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara: PHA221SN
Opetussuunnitelman tunnus: PHA221SN
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2021
- Opetuskieli
- englanti
Kuvaus
See the description attached.
                    
Opetussuunnitelmaan kuuluu seuraavat liitteet:
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | 1. / 2021 | 2. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2024 | 1. / 2024 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| PHA221SN-1001 | 
                           CORE COMPETENCE
                         (Valitaan opintopisteitä: 160 ) | 160 | ||||||||||||||||||
| PHA221SN-1002 | 
                           HOSPITALITY MANAGEMENT
                         (Valitaan kaikki ) | 40 | ||||||||||||||||||
| PH00BN93 | Hospitality Management and Customer Understanding | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN94 | Customer Experience | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN95 | Transformational Professional | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN96 | BarLaurea II | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| R0234 | Professional Communication Skills | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1003 | 
                           Language and Communication Skills
                         (Valitaan opintopisteitä: 5 ) | 5 | ||||||||||||||||||
| 00506 | Initial Test in Swedish | 0 | ||||||||||||||||||
| A9132 | Serviceinriktad svenska | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| A9271 | Service-oriented Swedish | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| R0233 | Introduction to Finnish Language and Culture 1 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1004 | 
                           SERVICE DESIGN
                         (Valitaan kaikki ) | 30 | ||||||||||||||||||
| PH00BN97 | The World of Design Thinking | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| A9332 | Certificate in Food Hygiene | 0 | ||||||||||||||||||
| A9333 | Legislation on Regulating Liquor Licences | 0 | ||||||||||||||||||
| PH00BN98 | BarLaurea I | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BN99 | Service Design in Practice | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BO00 | Ecosystem Building | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1005 | 
                           LEADERSHIP AND BUSINESS
                         (Valitaan kaikki ) | 25 | ||||||||||||||||||
| PH00BO01 | Business Approach and Leadership Skills | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BO02 | Leadership and Business Mindset | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PH00BO03 | Business Pro Mindset in Hospitality Management | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1006 | 
                           EXPERT IN A WORK COMMUNITY
                         (Valitaan kaikki ) | 30 | ||||||||||||||||||
| B0233 | Placement 1 | 15 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| R0245 | Placement 2 | 15 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1007 | 
                           EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION
                         (Valitaan kaikki ) | 30 | ||||||||||||||||||
| R0238 | Project Management and Communication | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| YY00BT40 | Research and Development Methods | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| A9286 | Bachelor's Thesis | 15 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1008 | 
                           Opiskelijasta asiantuntijaksi
                         (Valitaan kaikki ) | 5 | ||||||||||||||||||
| YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||
| YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||
| YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||
| PHA221SN-1009 | 
                           COMPLEMENTARY COMPETENCE
                         (Valitaan opintopisteitä: 50 ) | 50 | ||||||||||||||||||
| PHA221SN-1011 | 
                           INNOVATING FOOD SERVICES
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | ||||||||||||||||||
| A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | ||||||||||||||||||
| PHA221SN-1012 | 
                           TOURISM SERVICE DEVELOPER
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 ) | 0 - 40 | ||||||||||||||||||
| A9182 | Tourism Marketing | 5 | ||||||||||||||||||
| A9337 | Discovering Tourism | 5 | ||||||||||||||||||
| A9346 | Hotel Management | 10 | ||||||||||||||||||
| 01473 | Business Online Visibility | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BN86 | Ruokamatkailu | 5 | ||||||||||||||||||
| PHA221SN-1013 | 
                           PRODUCER OF EVENT SERVICES
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 ) | 0 - 35 | ||||||||||||||||||
| A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | ||||||||||||||||||
| A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BN87 | Vastuullinen tapahtuma | 5 | ||||||||||||||||||
| TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | ||||||||||||||||||
| PHA221SN-1010 | 
                           OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES
                         (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 ) | 0 - 50 | ||||||||||||||||||
| Yhteensä | 210 | 82 | 72 | 16 | 0 | 56 | 26 | 41 | 31 | 16 | 0 | 0 | 56 | 26 | 41 | 31 | 16 | 0 | 0 | 
Opintotyypit
Moduulin tyyppi
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| PHA221SN-1001 | 
                                    CORE COMPETENCE
                                 (Valitaan opintopisteitä: 160 ) | 160 | 
| PHA221SN-1002 | 
                                    HOSPITALITY MANAGEMENT
                                 (Valitaan kaikki ) | 40 | 
| PH00BN93 | Hospitality Management and Customer Understanding | 10 | 
| PH00BN94 | Customer Experience | 10 | 
| PH00BN95 | Transformational Professional | 5 | 
| PH00BN96 | BarLaurea II | 5 | 
| R0234 | Professional Communication Skills | 5 | 
| PHA221SN-1003 | 
                                    Language and Communication Skills
                                 (Valitaan opintopisteitä: 5 ) | 5 | 
| 00506 | Initial Test in Swedish | 0 | 
| A9132 | Serviceinriktad svenska | 5 | 
| A9271 | Service-oriented Swedish | 5 | 
| R0233 | Introduction to Finnish Language and Culture 1 | 5 | 
| PHA221SN-1004 | 
                                    SERVICE DESIGN
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| PH00BN97 | The World of Design Thinking | 5 | 
| A9332 | Certificate in Food Hygiene | 0 | 
| A9333 | Legislation on Regulating Liquor Licences | 0 | 
| PH00BN98 | BarLaurea I | 5 | 
| PH00BN99 | Service Design in Practice | 10 | 
| PH00BO00 | Ecosystem Building | 10 | 
| PHA221SN-1005 | 
                                    LEADERSHIP AND BUSINESS
                                 (Valitaan kaikki ) | 25 | 
| PH00BO01 | Business Approach and Leadership Skills | 5 | 
| PH00BO02 | Leadership and Business Mindset | 10 | 
| PH00BO03 | Business Pro Mindset in Hospitality Management | 10 | 
| PHA221SN-1006 | 
                                    EXPERT IN A WORK COMMUNITY
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| B0233 | Placement 1 | 15 | 
| R0245 | Placement 2 | 15 | 
| PHA221SN-1007 | 
                                    EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| R0238 | Project Management and Communication | 5 | 
| YY00BT40 | Research and Development Methods | 5 | 
| A9286 | Bachelor's Thesis | 15 | 
| PHA221SN-1008 | 
                                    Opiskelijasta asiantuntijaksi
                                 (Valitaan kaikki ) | 5 | 
| YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 | 
| YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 | 
| YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 | 
| PHA221SN-1009 | 
                                    COMPLEMENTARY COMPETENCE
                                 (Valitaan opintopisteitä: 50 ) | 50 | 
| PHA221SN-1011 | 
                                    INNOVATING FOOD SERVICES
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) | 0 - 10 | 
| A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 | 
| TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | 
| PHA221SN-1012 | 
                                    TOURISM SERVICE DEVELOPER
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 ) | 0 - 40 | 
| A9182 | Tourism Marketing | 5 | 
| A9337 | Discovering Tourism | 5 | 
| A9346 | Hotel Management | 10 | 
| 01473 | Business Online Visibility | 5 | 
| TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 | 
| TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 | 
| TO00BN86 | Ruokamatkailu | 5 | 
| PHA221SN-1013 | 
                                    PRODUCER OF EVENT SERVICES
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 ) | 0 - 35 | 
| A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | 
| A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | 
| TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 | 
| TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 | 
| TO00BN87 | Vastuullinen tapahtuma | 5 | 
| TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | 
| PHA221SN-1010 | 
                                    OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 ) | 0 - 50 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
