Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.10.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Yhteinen
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 35
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Opintojakso
ML00BJ51

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Aika ja paikka

Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 51, 21.10. - 20.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali ja kirjallisuus saatavuustietoineen ja kirjastolinkkeineen kerrotaan teemojen ja tehtävien yhteydessä Optima-työtilassa.

Toteutustapa

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta ke 11.12. klo 15 - 16 on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa opintojaksolla hygieniapassin.
Viestintä opintojaksolla tapahtuu Teamsissa ja Zoom-tapaamisissa.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Toteutus alkaa 21.10..
Toteutus päättyy 31.12.
Hygieniapassin suoritus ke 11.12. klo 15 - 16 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLKSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN TEAMSISSA ETUKÄTEEN.
Tehtävien palautuspäivät Pakissa olevan aikataulun mukaan.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei ole tällä opintojaksolla.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää. Kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä paitsi Ravitsemispalvelut toimialana-tehtävä. Se on ryhmätehtävä.
1. Ravitsemispalvelut toimialana ja ryhmäpäiväkirja 10 h
2. Elintarviketuntemus 20 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 27 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 27 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 27 h
Lisäksi on kuusi Zoom-tapaamista, yhteensä 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun