Siirry suoraan sisältöön

Restonomi ravitsemispalvelun tuottajana (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ52-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 31.12.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.01.2022 - 31.07.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
4 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Teemu Sirainen
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Vastuuopettaja
Henry Lybäck
Ryhmät
MLA221KA2
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara, ryhmä 2
Opintojakso
ML00BJ52

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- kuvata tuotantoprosessin
- tuottaa asiakaslähtöisiä ravitsemispalveluja
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä

Aika ja paikka

Aikataulu:viikolla 2-23( 10.1..-10.6.) voi suorittaa käytännön vuoroja.
Paikka: BarLaurea tai itse hankittu työelämän oppimispaikka.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas-työtilassa ennen opintojakson alkua.

Toteutustapa

Opintojakso rakentuu osaksi BarLaurea oppimisympäristöä tai itsevalitsemaansa ravintolaa/kahvilaa, missä pääsee suorittamaan 10 vuoroa. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa 10 käytännön oppimisvuoroa ravintolaympäristössä. Käytännön oppimisen tavoitteena on
1. kuvata ravintolatoiminnan tuotantoprosessi.
2. tuottaa asiakaslähtöisiä ravitsemispalveluita
3. toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikultuurillisen työyhteisön jäsenenä.
Opintojakson keskeinen sisältö:
-opiskelija suorittaa 10 käytännön vuoroa ravintolaympäristön tuotantoprosessissa. Opiskelija saa itse määrittää halutessaan ravintolan tai tarjoamme mahdollisuuden tulla BarLaurean oppimisympäristöön oppimaan opintojakson keskeiset tavoitteet. Opiskelija tuottaa oppimispäiväkirjan opintojaksolla käsiteltävistä opintojakson aihealueista-> 1. omavalvonta ja hygienia 2. työturvallisuus. 3. ravitsemus ja 4. vastuullisuus. Näistä aihealueista tulee erilliset tehtävät, jotka liittyvät osaksi käytännön oppimista ravintolan tuotannon toimintaympäristössä. Opiskelija tekee tehtävät omaan oppimispäiväkirjaansa.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin.

Kansainvälisyys toteutuksella

BarLaurean oppimisympäristössä on kansainvälisiä opiskelijoita, heidän kanssaan päivittäin tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaillemme.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Opintojaksosta on mahdollisuus suorittaa hankitun osaamisen tunnistaminen (HOT) näytön kautta.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

10 käytännön vuoroa on 75 tuntia
Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen oppimispäiväkirjaan hyödyntäen annettua oppimismateriaalia 60 tuntia

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

BarLaurea oppimisympäristö on tärkeä osa Laurea-ammattikorkeakoulusta valmistuvien restonomien oppimiskokemuksia.

Siirry alkuun