Skip to main content

Marketing of restaurant services to companies in neighboring areas (B2B marketing) (15 cr)

Code: TP00BL46-3001

General information


Enrollment
13.05.2019 - 13.08.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.08.2019 - 19.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
15 cr
Local portion
7 cr
Virtual proportion
8 cr
RDI proportion
15 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Laurea university of applied sciences
Campus
Laurea Hyvinkää
Teaching languages
Finnish
Seats
5 - 7
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Teachers
Teppo Leppälahti
Teacher in charge
Teppo Leppälahti
Study unit
TP00BL46

Location and time

Projektin briiffi to 5.9.2019 klo 14-15 tilassa 2-32.
Viikoittaiset ohjausajat ovat torstaisin aina samaan aikaan.
Aikataulu löytyy myös Pakin lukkarikoneen kautta.

Materials

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Teaching methods

Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa suunnitellaan ja toteutetaan toimeksiannon mukainen Ravintolapalveluiden markkinointi lähialueiden yrityksille (B2B) -projekti. Opintopisteitä voidaan kohdistaa myös muihin moduuleihin (esim. LY,LK, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille kuin myös avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskeleville.
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Exam schedules

Projektin osaamisen näytöt, väliarviointi, tulosten esittely, loppuarviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.

Student workload

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä noin 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn noin 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn noin 8 h viikossa. Lisäksi projektin ohjaukseen varataan kullekin viikolle 1 h.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page