Marketing of restaurant services to companies in neighboring areas (B2B marketing) (15 cr)
Code: TP00BL46-3001
General information
- Enrollment
-
13.05.2019 - 13.08.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
19.08.2019 - 19.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- RDI proportion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 5 - 7
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Location and time
Projektin briiffi to 5.9.2019 klo 14-15 tilassa 2-32.
Viikoittaiset ohjausajat ovat torstaisin aina samaan aikaan.
Aikataulu löytyy myös Pakin lukkarikoneen kautta.
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa suunnitellaan ja toteutetaan toimeksiannon mukainen Ravintolapalveluiden markkinointi lähialueiden yrityksille (B2B) -projekti. Opintopisteitä voidaan kohdistaa myös muihin moduuleihin (esim. LY,LK, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille kuin myös avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskeleville.
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Exam schedules
Projektin osaamisen näytöt, väliarviointi, tulosten esittely, loppuarviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä noin 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn noin 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn noin 8 h viikossa. Lisäksi projektin ohjaukseen varataan kullekin viikolle 1 h.
Evaluation scale
H-5