Skip to main content

The World of Beverages (5 cr)

Code: TO00BL82-3004

General information


Enrollment
23.11.2020 - 29.11.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
18.01.2021 - 22.04.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI proportion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Anikó Lehtinen
Kaija Meriläinen
Mika Vitikka
Teacher in charge
Anikó Lehtinen
Study unit
TO00BL82

Learning outcomes

The student is able to:
- recommend variety of beverages to different occasions and experience consepts and to execute perfect pour in all beverage categories
- create and develope beverage menus and portfolios to manage beverage portfolio on business level and work with beverages in different service formats
- do quality and sensory evaluation and manage beverage storage

Location and time

Toteutetaan etänä zoomin kautta ja mahdollisuuksien mukaan myös Leppävaaran kampuksella, mahdollisesti myös aiheeseen liittyviä vierailuja muualla.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan Canvas-työtilassa Elämyksellinen juomamaailma.

Teaching methods

Hybridi-opetuksena, osallistuminen tunneille (etänä) on kaikille välttämätöntä. Opetuksen aikataulu ja sisältö tulee Canvas-työtilaan Elämyksellinen juomamaailma.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson työtilassa.

Employer connections

Opintojaksolla tutustutaan aihealueisiin lehtorien ja työelämässä toimivien vierailevien luennoitsijoiden kautta. Jaksolla tehdään ryhmissä työelämän palveluja koskeva havainnointitutkimus.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Canvas-työtilassa Elämyksellinen juomamaailma. Työtila avautuu tammikuussa 2021.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Student workload

Opetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ravintolakonseptin luomisen ja sen mukaisen juomalistan suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen perusteluineen. Toteutetaan ryhmätyönä.
Lisäksi oppimispäiväkirja yksilötyönä.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Ryhmätehtävä (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Elämyksellinen juomamaailma Canvaksessa.

TÄRKEÄÄ: maistelujen toteuttamiseksi opintojaksolta peritään 15€ materiaalimaksu, joka maksetaan opintotoimistoon ennen opintojen alkamista. Tästä viestitään ennen opintojakson aloitusta.

Go back to top of page