The World of Beverages (5 cr)
Code: TO00BL82-3001
General information
- Enrollment
-
26.11.2018 - 02.12.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.03.2019 - 31.05.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 30
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Learning outcomes
The student is able to:
- recommend variety of beverages to different occasions and experience consepts and to execute perfect pour in all beverage categories
- create and develope beverage menus and portfolios to manage beverage portfolio on business level and work with beverages in different service formats
- do quality and sensory evaluation and manage beverage storage
Location and time
Lähijaksot toteutetaan Leppävaaran kampuksella, mahdollisesti myös aiheeseen liittyviä vierailuja muualla.
Materials
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan Optima-työtilassa TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma.
Teaching methods
Opintojakson lähijaksot ovat maanantaisin (satunnaisesti myös muita viikonpäiviä). Osallistuminen lähitunneille on kaikille välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.
Employer connections
Opintojaksolla tutustutaan aihealueisiin työelämässä toimivien vierailevien luennoitsijoiden kautta. Jaksolla tehdään ryhmissä työelämän palveluja koskeva havainnointitutkimus.
Exam schedules
Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma. Työtila avautuu joulukuussa 2018.
1. lähiopetuskerta on 18.3. klo 9-12. Viimeinen lähiopetuskerta on 27.5. klo 9-12.
Completion alternatives
Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.
Student workload
Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ravintolakonseptin luomisen ja sen mukaisen juomalistan suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen perusteluineen. Toteutetaan ryhmätyönä.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.
Content scheduling
Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Ryhmätehtävä (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma Optimassa.
TÄRKEÄÄ: maistelujen toteuttamiseksi opintojaksolta peritään 22,50€ materiaalimaksu, joka maksetaan opintotoimistoon ennen opintojekn alkamista. Tästä viestitään ennen opintojakson aloitusta.