Skip to main content

The World of Beverages (5 cr)

Code: TO00BL82-3001

General information


Enrollment
26.11.2018 - 02.12.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.03.2019 - 31.05.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 30
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Kaija Meriläinen
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Kaija Meriläinen
Study unit
TO00BL82

Learning outcomes

The student is able to:
- recommend variety of beverages to different occasions and experience consepts and to execute perfect pour in all beverage categories
- create and develope beverage menus and portfolios to manage beverage portfolio on business level and work with beverages in different service formats
- do quality and sensory evaluation and manage beverage storage

Location and time

Lähijaksot toteutetaan Leppävaaran kampuksella, mahdollisesti myös aiheeseen liittyviä vierailuja muualla.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan Optima-työtilassa TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma.

Teaching methods

Opintojakson lähijaksot ovat maanantaisin (satunnaisesti myös muita viikonpäiviä). Osallistuminen lähitunneille on kaikille välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.

Employer connections

Opintojaksolla tutustutaan aihealueisiin työelämässä toimivien vierailevien luennoitsijoiden kautta. Jaksolla tehdään ryhmissä työelämän palveluja koskeva havainnointitutkimus.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma. Työtila avautuu joulukuussa 2018.
1. lähiopetuskerta on 18.3. klo 9-12. Viimeinen lähiopetuskerta on 27.5. klo 9-12.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Student workload

Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ravintolakonseptin luomisen ja sen mukaisen juomalistan suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen perusteluineen. Toteutetaan ryhmätyönä.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Ryhmätehtävä (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa TO00BL82-3001 Elämyksellinen juomamaailma Optimassa.

TÄRKEÄÄ: maistelujen toteuttamiseksi opintojaksolta peritään 22,50€ materiaalimaksu, joka maksetaan opintotoimistoon ennen opintojekn alkamista. Tästä viestitään ennen opintojakson aloitusta.

Go back to top of page