Brändin johtaminen ja kehittäminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: R0287-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
18.05.2020 - 24.05.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
28.09.2020 - 31.12.2020
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Verkkokampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
- Opettajat
- Riikka Siuruainen
- Opintojakso
- R0287
Tavoitteet
The student is able to
- utilize different methods of marketing research in analyzing business
- measure brand development activities
- utilize information in brand development
Aika ja paikka
Opetus toteutetaan virtuaalisesti
Maanantai iltapäivisin klo 12.30-15.00
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
tanni k. & keronen k. (2017). sisältöstrategia asiakaslähtöisyydestä tulosta, 2017, Alma Talent
Henkilöbrändi - Asiantuntijasta vaikuttajaksi, V. Tolvanen &all, 2018
Social Selling, Henkilöbrändi, verkostot ja sosiaalinen media b2b myynnissä - Laura Pääkkönen, 2017
Artikkelit ja muu jaettava materiaali
Toteutustapa
Projektityö, virtuaaliosuus
Opintojakso toteutetaan virtuaalisesti
Tällä opintojaksolla tutustumme kokonaisvaltaisesti brändiin ja sen strategiseen merkitykseen yritykselle.
Opintojakson tavoitteena on, että opiskelija
•Ymmärtää Brändin Strategisen merkityksen
•Ymmärtää brändin sosiaalisen potentiaalin
•Ymmärtää miten asiantuntijabrändiä rakennetaan
Opintojaksolla toteutetaan yritystoimeksiantoon brändin kehittämissuunnitelma
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Yritystoimeksianto/ projektityö
Tällä opintojaksolla toteutetaan tiimeissä yritystoimeksiantoon brändin kehittämissuunnitelma
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yritystoimeksianto/ projektityö
Tällä opintojaksolla toteutetaan tiimeissä yritystoimeksiantoon brändin kehittämissuunnitelma
sekä lyhyt suunnitelma opiskelijan oman asiantuntijabrändin kehittämiseksi
Arviointiasteikko
H-5